Probactiol Plus Protectair 120 capsules

€ 64,99
€ 47,44
Bespaar 27% (€ 17,55)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden op lange termijn.
Naast een hoge dosering levende bacteriën bevat Probactiol Plus vitamine D ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand, en braambesextract goed voor de darmfunctie.
De exclusieve ProtectAir productietechnologie - speciaal ontwikkeld door Metagenics - garandeert namelijk het aantal levende bacteriën en de kwaliteit ervan tot op het einde van de houdbaarheid.

Indicatie

Voedingssupplement met levende bacteriën voor een een gezond darmstelsel en immuunsysteem.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Het volstaat om 1 capsule per dag in te nemen. Het tijdstip waarop speelt weinig rol (bij voorkeur tijdens/bij de maaltijd).
De levende bacteriën in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en galzouten. Ze overleven in belangrijke mate in de maag tijdens het eten.

Praktisch wordt aangeraden om Probactiol® Plus 's morgens bij het ontbijt in te nemen met een glas water. Probactiol® Plus is smaakloos. Indien gewenst kan de capsule opengemaakt worden en het poeder vb. met yoghurt gemengd worden.
Bij antibioticagebruik is het aangewezen Probactiol® Plus minstens 2 uur later dan de antibiotica in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname

Bijwerkingen van Probactiol Plus Protectair

Probactiol Plus heeft geen gekende neveneffecten.

Waarschuwing

Probactiol® Plus kan gebruikt worden vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een aangepaste Probactiol® Junior.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Probactiol Plus Protectair 120 capsules
€ 64,99
€ 47,44

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol plus protectair

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Effectief. Het helpt en ondersteunt de darmen als ze eens overhoop liggen. Best tevreden ermee. Aanrader voor iedereen na opspelende darmen. Het zorgt ook voor een betere weerstand
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je trage spijsvertering of last hebt van constipatie zou ik zeker probactiol aanraden. Ook om je weerstand te versterken tegen ziektes, moet je deze zeker aanschaffen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt om constipatie tegen te gaan door een regelmatige stoelgang. Is beter dan een laxerend middel te gebruiken. want hieraan raakte ik verslaafd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft me heel erg geholpen!! Ik heb anderhalve maand zware antibiotica moeten nemen. Voor ik probactiol plus nam had ik steeds heftige diarree. Met dit product zo goed als geen diarree meer en kon ik de antibiotica blijven nemen tot de operatie. Bovendien hielp het mijn immuniteit er bovenop! Ik ga dit in de wintermaanden steeds nemen zodat ik meer weerstand heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het rommelen van de darmen van mijn man, alsook de losse stoelgang die hij had overgehouden na een zware infectie met een virus in de darmen 2 jaar geleden zijn volledig verdwenen. Mijn man vindt dit natuurlijk een geweldig product omdat hij terug overal normaal kan komen zonder zich te schamen voor rommelende darmen e.d.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit tijdens mijn vakanties, iedere morgen op een nuchtere maag en heb geen last meer van ongewenste reizigersdiarree. Ik neem dit dus preventief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product nog niet zolang in gebruik . Nog even afwachten voor in de toekomst. In ieder geval beterschap !! Blijf deze verder nemen, en hopelijk ben in hiermee blijvend geholpen !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een zware anribioticakuur is het aangeraden om een tijdje probactiol plus te gebruiken om je darmflora weer op peil te krijgen. Ik raad het iedereen aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem deze omdat ik last had van een slechte weerstand. Sindsdien word ik minder rap ziek en als ik ziek ben, is het veel sneller beter. Tevreden van!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Om de ontsteking ten gevolge van COPD een beetje onder controle te houden neem ik. 3 x p/wk antibiotica. Vandaar dus Probactiol voor een goede darmflora te behouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit was mij aangeraden door een homeopaat voor de optimale werking van de darmen. Ik heb hier nog geen nawerkingen van en is zeer goed te verdragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze zoon heeft heel veel last van zijn darmen en dat gaat gepaard met aanvallen van diarree. de huisarts raadde ons dit product aan en onze zoon is er tot nu toe heel tevreden mee;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij zijn zeer tevreden over probactiol wij voelen ons daar heel goed bij ook van de bestelling en de snelle en correcte levering van farmaline zijn wij heel tevreden er ligt al een nieuwe bestelling klaar om te bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer efficient product. Niet goedkoop maar het doet wel wat het beloofd, mijn darmflora is heel veel verbeterd en ik kan beter naar het toilet gaan! Ik ben een tevreden gebruiker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed product om de darmflora goed in evenwicht te houden. Het effect is goed voelbaar. Zelf gebruik ik het steeds in een kuurvorm van enkele weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had een paar weken geleden lumbago en was in behandeling van de Osteophat De dikke darm was ook een beetje ontstelt. Hij geeft me Probactiol plus voorgeschreven en alle ongmakken zijn verdwijnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product, darmproblemen zijn bij mij hierdoor volledig verholpen. Allereerste keer moet je dit wel een aantal weken innemen alvorens je verschil merkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben tevreden over dit product. Vooral de eerste dagen had ik merkelijk minder last van mijn constipatie. Wat betreft probiotica wissel ik af en toe eens van merk. Dit product zal ik zeker nog opnieuw kopen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  door het gebruik van probactiol plus, na een operatie aan de dikdarm ,veel minder pijn en een weer een praktisch normale stoelgang en een aangenamer levenskwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig 1 capsule per dag en minder last van een opgeblazen gevoel. Gedaan met al die probiotica drankjes! Bovendien kon ik deze capsules dankzij Farmaline aankopen aan een mooie voordeelprijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al een lange tijd last van een prikkelbare darm. De ene dag constipatie, andere dag platte stoelgang, etc. Sinds ik bijna dagelijks probactiol neem, ga ik steeds met een gerust hart op pad zonder op zoek te moeten gaan naar een wc!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  redelijk tevreden-tijdstip van gebruik schept verwarring: enerzijds staat er om het even en anderzijds staat er 's morgens bij het ontbijt. Niet duidelijk of hogere dosis bv nodig is bij diarree (viraal)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima antwoord op de aanvallen op de weerstand tijdens de koudere maanden. Van september tot en met maart te nemen voor een ideale bescherming tegen ziektes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima middel voor de darmwerking te verbeteren, bovendien is er ook vitamine d aan toegevoegd. Het is ook goed tegen buikklachten, spastische darmen, trage vertering en constipatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het belangrijk, na alle problemen met mijn darmen, dat mijn darmen nu in zo'n goed mogelijke conditie blijven. Andere probiotica zullen ook wel in orde zijn maar ik heb het meeste vertrouwen in Probactiol Plus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien mijn chronische constipatie/diarrreaproblemen is probactol plus voor mij een belangrijke hulp om de goede bacterien in mijn darmen op peil te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dokter raadde me aan om eens een kuur van een zestal weken te doen om opnieuw een goede verhouding te bekomen van bacteriën. Tot op heden loopt de kuur nog. Hoop op een positief resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Probactiol voor de weerstand op te bouwen. En dat lijkt met toch te helpen. Zou ook goed zijn voor de darmtransit. Daar merk ik niet veel van. Maar elke dag nemen, helpt zeker voor een goede weerstand.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren neem ik intussen Probactiol Plus. Van nature uit heb ik de neiging om wat geconstipeerd te zijn en snel krampachtig te worden. Probactiol Plus helpt me resistenter te zijn en simpelweg makkelijker kwijt te geraken wat kwijt moet ;-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik Probactiol plus gebruik, heb ik geen last meer van opgeblazen gevoel. Soms had ik het gevoel dat ik 10 kilo zwaarder was na een maaltijd en dit hield vaak een paar uur aan...nu daar eindelijk van verlost! Op mijn aanraden zijn mijn zus en een vriendin hier ook mee gestart en ook zij ervaren de positieve effecten van Probactiol plus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zéér goed voor de darmflora en het opgeblazen gevoel. De leveringen zijn altijd perfect en op het juiste tijdstip en dag afgeleverd. De betalingen zijn ook altijd correct.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit voedingssupplement al jaren. Het regelt mijn darmen. Ik was vroeger stomapatiënte en had daarna vlugger last van diarree. Ik ben heel tevreden over dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw en ik gebruiken dit op aanraden van onze dochter,wij staan meestal sceptisch tegenover dit soort middelen maar wij zijn erg tevreden ermee rust in de darmen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de toekomst zal het uitwijzen, neem het nog niet zo lang en zoiets heeft tijd nodig vermoed ik om je darmflora enz goed te krijgen maar heb er zeker geen negatieve bijwerkingen ofzo mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima produkt, zeer gunstige invloed op de darmflora. Ik gebruik het dagelijks. Om de darmen in optimale conditie te houden is het een topprodukt! Ik raad dit produkt zeker aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een darmoperatie voorgeschreven door mijn huisarts, en het is een produkt die heel goed werkt, s'morgens tijdens het ontbijt, mijn darmen werken uitstekend en ggen problemen meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een overgevoelige darm en neem dagelijks 1 capsule Probactiol Plus. Sinds ik dit doe, heb ik geen andere medicatie meer nodig en is mijn darmwerking normaal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik deze gebruik is mijn ontlasting van zachte en normale samenstelling, het helpt bij mij de ontlasting zacht te maken, ik had altijd harde ontlasting en moeilijke stoelgang. Super.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om het juiste evenwicht te vinden met de goede en minder goede bacteriën in de darmen. Sinds ik dit neem geen infecties of minder goede stoelgang meer gehad!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dokter gaan gebruiken wegens opgeblazen gevoel na maaltijd en lucht in de darmen. Na enkele dagen merkelijk beter, minder gespannen gevoel en vlottere darmtransit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben zeer tevreden over jullie diensten . De producten zijn goed verpakt en ze worden op tijd geleverd . Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele antibiotica kuren en heel veel stress had ik veel last van buikpijn en een gezwollen harde buik. Dit is de tweede reeks probactiol en ik voel me al een stuk beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een product dat zorgt voor de goede darmflora, ik denk dat het helpt om verstopping te voorkomen en dat het ook een opgeblazen gevoel kan verzachten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  je voelt de goede werking behoorlijk snel en dit in combinatie met Mucopure 500g. Vind dit voor mijzelf een uitstekende combinatie om constipatieproblemen van de baan te vegen. Kan het iedereen aanbevelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product ! Darmflora is heel,belangrijk en dat is een zeer goed supplement ! Dagelijks eentje voor goed gevoel ! Super !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol plus geeft je inderdaad een gevoelige verbetering van de darmflora. Voor wie daar veel problemen mee heeft is Probactiol een echte aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gezondheid in een doosje en in een capsule, zo genomen en zo snel ontvangen een topprodukt een aanrader voor iedereen die met zijn weerstand en gezondheid begaan is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol plus protect air 120 capsules zorgt voor een gezonde werking van de darmen zodat de weerstand optimaal is. De indringers zoals virussen worden direct afgebroken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben maag darmpatient meerdere malen geopereerd nam reeds veel andere producten maar voorlopig tevreden met resultaat raad het aan vooral personen met weinig beweging
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote en ikzelf nemen dagelijks een capsule. Onze behandelende maag- en darmspecialiste heeft dit aanbevolen in combinatie met een 5-jaarlijkse colonoscopie om darmkanker te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend produkt! Levering correct,werkt absoluut en reeds na enkele dagen. Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb het vroeger nog ingenomen en aangeraden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede levering. Zeer goed product ter ondersteuning van darmfunctie.. Bij evenwichtige voeding hoef ik geen andere laxeermiddelen meer te gebruiken. Tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen, goede bescherming en ondersteuning van de darmen en het immuunsysteem voor gans de familie. Wij zijn zeer tevreden over dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend bij darmproblemen. Al jaren last. Ik ben zeer goed geholpen door Probactiol dagelijks in te nemen. Volgens mijn specialist kan het absoluut geen kwaad dagelijks 1 dosis te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probiactiol is onmisbaar in je huisapotheek. Het bevordert een goede darmtransit en zorgt voor een goede weerstand. De darmflora wordt optimaal op peil gehouden door de 'goede' bacteriën. Een aanrader!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is bijzonder moeilijk om dit product te beoordelen. Het vergt wel een bijzondere lange tijd van gebruik om de effecten waar te nemen. Tot nu toe was dit eerder positief
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit product beginnen te gebruiken omdat klachten had m.b.t. mijn spijsverteringssysteem. Dit product helpt me om mijn natuurlijke darmflora te herstellen en te behouden. Ik ben er zeer tevreden over!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt daadwerkelijk bij mijn "leeking gutt syndroom". Ik heb géén last meer van diarree of buikkrampen. Ik gebruik het in combinatie met Muco pure poeder en dit al sinds één jaar en 9 maand dagelijks.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De combinatie van Probactiol Plus met Mucoperm Apple zorgt voor een betere werking van de darmen. Zowel op vlak van darmflora als de darmslijmvliezen. Geen nevenwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wil candida schimmel tegen gaan aan de darmen want onze darmen zijn van heel groot belang in ons lichaam.Ik raad het iedereen aan. Groetend Marleen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super goed produkt. Hele verbetering dat je het niet meer in de ijskast moet bewaren. dus ideaal om mee te nemen op reis ik neem dit al jaren daardoor is mijn darmfuntie sterk verbetert
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Probatiol Plus al lang in gebruik met een redelijk resultaat. Ik hoop dat deze Protectair even behulpzaam mijn darmen regelt.Qua prijs ook niet van de goedkoopste.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is erg handig in zo'n hoeveelheid. Probactiol+ heeft een nieuwe verpakking, handig om mee te nemen. Heel goed middel om de darmflora op peil te houden...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In vergelijking met de probactiol die ik vroeger kocht is deze veel handiger. Deze hoeven niet meer in de frigo bewaard te worden, en ze missen hun effect niet net als de vroegere versie (niet protectair). Een echte aanrader...

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Probactiol Plus Protectair of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora