€ 19,99
€ 14,99
Bespaar 25% (€ 5,00)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 30/09/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van CurcuDyn

Curcudyn bevat bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract aangevuld met vitamine C, vitamine D en gember voor soepele gewrichten en spieren en ter ondersteuning van het kraakbeen. 

2 capsules CurcuDyn bevatten 100 mg actieve curcumine. Deze dosis is, dankzij de hoge opneembaarheid, voldoende om effect te hebben. 
 
Curcudyn bevat: 
- Kurkuma-extract en gemberextracten die bijdragen tot het behoud van soepele gewrichten. 
- Vitamine D die bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van spieren. 
- Vitamine C die bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en van de bloedvaten. 
 

Indicatie

 • soepele gewrichten en spieren
 • normale werking van het kraakbeen

Gebruik van CurcuDyn

2 - 4 capsules per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten CurcuDyn

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules: 
- Curcuma longa extract 105mg 
- Curcuminoiden 100mg 
- Vitamine C 16mg 20% RI
- Vitamine D (200IU) 5mcg 100% RI
- Gemberwortelextract 20mg 
* RI = referentie inname 

Ingredienten 
Emulgator: polysorbaat 80, capsule: gelatine en glycerol, kurkuma-extract (curcuma longa L.) gemberwortelextract (zingiber officinale L), ascorbinezuur, kleurstof: ijzeroxide, cholecalciferol.

Waarschuwing

 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
 • Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
CurcuDyn 60 softgels
€ 19,99
€ 14,99

Laatste reviews en ervaringen met Curcudyn

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn schoonvader heeft al jaren lang rugklachten en hij is de persoon die mij dit aangeraden heeft. Hij heeft dit product dan ook weer aangeraden gekregen door zijn schoonbroer. Ik neem elke dag 1 pilletje en voel me veel beter. Ik heb minder rugpijn dan voordien.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  CurcuDyn 60 softgels is een echte aanrader voor soepele gewrichten en voor je spieren en kraakbeen en zeker niet zo duur voor zijn aantal capsules dat er in zitten
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik hou van alles wat natuurlijk is en gebruik al vele jaren kurkuma en andere producten van de boerderij vooral homeopathie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze CurcuDyn 60 softgels probeer ik nu al een poos en ik voel er mij goed bij. Na een val met de fiets met pezen- en botkneuzingen neem ik nu een extra dosis. Tevreden dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog bezig met het nemen, maar voel nu al een merkelijke verbetering. Denk dat ik dit zal verder gebruiken. Daarbij is het een merkelijke en verbetering voor mijn stoelgang en meer regelmatig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  GEBRUIKT ALS ONTSTEKINGSREMMER GEEFT DIT PRODUCT GOEDE RESULTATEN DUIDELIJKE VERMINDERING VAN DE PIJN OP DE GEVOELIGE PLAATS PLANTAARDIG PRODUCT BLIJKBAAR ZONDER BIJWERKINGEN
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  CurcuDyn werd mij aanbevolen door mijn dokter om soepelheid van de spieren en gewrichten te bevorderen en dat heeft in mijn geval een positief effect. Ik neem telkens een kuur van 60 capsules met tussenpauze van +/- 2 maanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Curcudyn is een natuurlijk product dat in het bijzonder inwerkt tegen ontstekingen en ook.een effectief de gewrichten een wat soepeler doet werken. . Een maand of drie te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Behoorlijj resultaat inzake verzachting ogewrichtspijnen op basis van drie maal daagse inname. Handige verpakking van het product. resultaat op termijn is zeker ok
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik curcudyn al geruime tijd. In tijden van veel ontstekingen( allerhande) neem ik twee capsules per dag. Na enkele weken bouw ik af naar 1 capsule daags. Ik ben heel tevreden over het produkt, Ik heb heel wat minder klachten allerhande. Helpt ook bij gewrichtsklachten en chronische rugpijnen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben veel beweeglijker en ben minder stram. Het werkt pijnstillend en ontstekingsremmende. Ik kan het produkt niet meer missen. Ik gebruik het vooral voor mijn artrose.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel nu veel minder pijn in mijn gewrichten en ik kan ook beter werken maar het is nodig om vol te houden want anders valt het resultaat op nul, wat natuurlijk jammer zou zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden .beginnen te nemen op aanraden van mijn zus en haar man .ik voel dat het helpt ik energieker en voel me veel fitter sedert ik het neem Bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jarenlang had ik last van spieren en gewrichten ( ben 58 jaar ) , had een vroege menopause , heb zwaar belastend job en sinds kort een nieuwe heup maar sinds de zomer neem ik 2 capsullen per dag en na enkele weken voelden mijn spieren al aangenamer , kort daarna werd gewrichtpijn veel beter , deze winter voor de eerste keer niet afgezien en na de heupoperatie zijn mijn spieren heel snel hersteld zodat ik heel vlot revalideer . Voor mij dus alleen een plus in levenskwaliteit
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds een volledige kuur ( doos) genomen maar zonder echt verschil te voelen aan de, medisch gedocumenteerde, gewrichtsproblemen. Dus nu de tweede doos toch maar gestart omdat ik om comfortabel te zijn te dikwijls NSAID's t type Ibuprofen )moet nemen. Ik hoop dat het deze maal helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel mij sinds het gebruik van dit product heel goed ik gebruik ook helemaal geen medicatie meer en hopelijk blijft dat zo.Ik kan. Dat product alleen maar aanprijzen aan de mensen met de boodschap dat het prima is
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit voedselsupplement nog maar een paar weken, ik ben af gegaan op de vele gunstige reacties op dit product. Tot nu tot voel ik nog geen spectaculaire verbetering, maar ik ben positief en hou vol.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met curcudyn ben ik pas twee weken gestart.het resultaat is voorlopig zeer ok. Er moet opgelet worden met alle producten die curcuma bevatten en personen die. bloedverdunners nemen.een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product aangeraden door mijn arts-homeopaat. Gebruik het product in combinatie met Biocondil+NC2 en Silicium bio-activated. Geen van de producten is echter een wondermiddel; op mijn 70-ste moet ik mij vrij frequent laten behandelen door een kinesist en osteopaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van de huisarts ging ik dit gebruiken.. Na drie maanden is het effect pas voelbaar. Ik ben er tevreden over en ik ga het blijven gebruiken..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  van voedingsupplementen weet men niet altijd waarvoor ze dienen. Van mijn arts kreeg ik te horen over curcudyn. Dit zou de pezen en het kraakbeen en alles in gewrichten een beetje ondersteunen. Deze verslappen immers bij het ouder worden. Envoor mij voel ik het wel . Mijn knieën zijn minder pijnlijk na het sporten

CurcuDyn kopen

Je kan CurcuDyn van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Curcudyn of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma