€ 14,05
€ 9,98
Bespaar 29% (€ 4,07)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Memoboost Ginkgo Bacopa

Voedingssupplement op basis van Ginkgo biloba, Bacopa en vitaminen.

MEMOBOOST GINKGO BACOPA bevat Ginkgo biloba en Bacopa om het geheugen te helpen verbeteren. Bovendien helpt de vitamine E de cellen beschermen tegen oxidatieve stress, vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen en vitamine B9 (folaten) helpt een normale psychologische werking te behouden. MEMOBOOST GINKGO BACOPA is een combinatie van bestanddelen die het intellectueel vermogen helpen stimuleren en zo de concentratie en het van buiten leren bevorderen. Het is bijzonder aangewezen tijdens een periode van intellectuele overspannenheid of examens.

Gebruik van Memoboost Ginkgo Bacopa

Adolescenten en volwassenen, 1 capsule ‘s morgens en ‘s avonds met een groot glas water gedurende een periode van 1 maand, te herhalen indien nodig. Raadpleeg uw arts als u gelijktijdig bloedverdunners inneemt. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Ingrediënten Memoboost Ginkgo Bacopa

ginkgo biloba extr 50mg - bacopa extr 150mg - vit b9 100µg - vit b6 1mg - vit e 15mg

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.
Memoboost Ginkgo Bacopa 30 capsules
€ 14,05
€ 9,98

Laatste reviews en ervaringen met Memoboost ginkgo bacopa

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na het nemen van 1 doos begint je pas effect te voelen dus optijd mee beginnen is de boodschap. Ten opzichte vaan andere voedingssupplementen valt de prijs best mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je iets zoekt wat echt werkt dan zijn het deze medicijnen wel, en ik kan het weten. Vroeger zaten er veel gaten in mijn geheugen, nu niet meer. Ik voel mij veel beter

Memoboost Ginkgo Bacopa kopen

Je kan Memoboost Ginkgo Bacopa van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
Welzijn & Gezondheid > Welzijn