Master-Ao 60 St tabletten

Nutriphyt 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 79,00
€ 71,10
Bespaar 10% (€ 7,90)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Master-Ao

Antioxidantia zijn stoffen die vrije radicalen neutraliseren. Vrije radicalen zijn de normale bijproducten van het metabolisme in het lichaam, maar kunnen ook ontstaan door bijv. luchtvervuiling, chemische producten in het milieu, straling, alcoholmisbruik (exogene factoren) of door bijv. ziekte, intensieve lichaamsbeweging, slaaptekort (endogene factoren).

Gereduceerd glutathion is zoals de productnaam aangeeft de krachtigste antioxidans of masterantioxidans in het lichaam (wel 100 maal krachtiger dan vitamine C en E). Dat komt doordat glutathion zowel water- als vetoplosbare toxines onschadelijk kan maken en doordat de werking van andere antioxidantia zoals vitamine A, C, E, selenium, enz. afhankelijk is van de beschikbaarheid van glutathion. Bovendien activeert glutathion het gen p53, het “tumor-suppressor-gen”. Een tekort aan glutathion leidt tot vroegtijdige veroudering, kanker, immuniteitsstoornissen, cardiovasculaire aandoeningen, enz. door lipidenperoxidatie, oxidatie van eiwitten en DNA, membraan- en lysosoombeschadiging en accumulatie van lipofuscine. Geoxideerd glutathion wordt door de anthocyanen (afkomstig uit de schil van druiven) opnieuw omgezet in gereduceerd glutathion (REDOX-shuttle).

Glutathion is een eiwit dat uit de drie aminozuren glutamine, glycine en cysteïne bestaat; de formule bevat één van de voorlopers van glutathion, L-cysteine. De toevoeging van L-cysteïne heeft als voordeel dat de glutathionproductie in het lichaam wordt gestimuleerd. Bovendien is L-cysteïne een belangrijke bron van zwavel die een rol van betekenis speelt in detoxificatie. Als de bijnieren zwaar onder druk komen te staan, wordt er vaak een tekort aan foliumzuur vastgesteld.

Toevoeging van seleniummethionine, het belangrijkste spoorelement van het enzym glutathion-Stransferase, levert duidelijk een betere activiteit op van het enzym. Het enzym glutathion-S-transferase is een alomtegenwoordig, multifunctioneel enzym dat een sleutelrol speelt in cellulaire detoxificatie.

Indicatie

Master-Antioxidans

Gebruik van Master-Ao

2 tabletten per dag innemen voor de maaltijd

Ingrediënten Master-Ao

-Glutathion 200 mg
-Anthocyanen 100 mg
-L-cysteïne 40 mg
-Foliumzuur 100 µg
-Seleniummethionine (5000 µg/g) 10 mg (= 50 µg Se)
Master-Ao 60 St tabletten
€ 79,00
€ 71,10

Master-Ao kopen

Je kan Master-Ao van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Anti-oxydanten
50+ > Huidveroudering
50+ > Hart & Bloedvaten