€ 7,95
€ 6,76
(€ 6,76 / 100 g)
Bespaar 15% (€ 1,19)
Bijsluiter van Mannavital MSM-Gel 100 g

Omschrijving van Mannavital MSM-Gel

De MSM-gel van Mannavital is een unieke formule die uitwendig bijdraagt tot het behoud van soepele spieren en beweeglijke gewrichten.

Indicatie

Verrijkt met etherische oliën - Voorhet behoud van soepele spieren en gewrichten - Verwarmend

Gebruik van Mannavital MSM-Gel

tot 5 maal per dag gelijkmatig aanbrengen op de aangedane zones (rug, nek, schouders, knieën, enkels, spieren...). Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken bij zuigelingen en kinderen onder de 6 jaar

Ingrediënten Mannavital MSM-Gel

Actief ingrediënt per druppel: MSM (methylsulfonylmethaan) 10 % Etherische oliën van: Eucalyptus citriodora Citroeneucalyptus) 2%, Lavandula X Burnatti (Lavandin super) 1,5 %, Gaultheria procumbens (Wintergreen) 0,5 %, Laurus nobilis 0,5% en benzyl nicotinaat 0,04%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zuigelingen en kinderen onder de 4 jaar
Mannavital MSM-Gel 100 g
€ 7,95
€ 6,76
(€ 6,76 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital msm-gel

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw en ik gebruiken MSM-gel al meerdere jaren. Zeer voortreffelijk bij het behandelen van spier- en gewrichtspijn. Ook na intens sporten doeltreffend om spieren en gewrichten te ontspannen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is voor mij de beste zalf voor mijn knieen, ben daar heel tevreden mee, alleen de prijzen springen nogal heel uiteenlopend, en heb daar geen goed gevoel bij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De MSM-Gel van Mannavital is een uitstekende gel als men pijn heeft aan de spieren. Toen ik terug van de winkel kwam deden mijn kuiten zeer veel pijn, ik had onmiddellijk Mannavital MSM-Gel opgedaan en als wonder verdween de pijn als sneeuw voor de zon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  MSM-Gel van Mannavital is een goed product bij pijn aan pezen en gewrichten. De pijn wordt duidelijk minder. D e zalf is verpakt in een handige tube, zeer gebruiksvriendelijk. Ik raad deze zalf echt aan bij pijn bij het bewegen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden hiervan! Heeft een warm gevoel aan de gewrichten. Ideaal als je slapen gaat. Meestal de dag erna is de pijn enorm verminderd. Na een dag of 3 deze aangebracht te hebben is de pijn verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gel verlicht bij mij na enkele dagen de pijn in mijn spieren rondom elleboog. Hij laat geen vette resten na. Een prima product voor een mooie prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeer goed. zeer handig wanneer kinderen voet- of been pijn hebben . Heeft een aangenaam warm gevoel. Werkt zeer goed in combinatie met ice power gel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een gel die zeer doeltreffend werkt bij acute gewrichtsontstekingen van rheumatische aard zonder maag en darmen te irriteren. onder andere bij de ziekte van Bechterew, ook wel spondylitis ankylopoetica genoemd

Mannavital MSM-Gel kopen

Je kan Mannavital MSM-Gel van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM