€ 15,85
€ 14,26
Bespaar 10% (€ 1,59)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Mannavital Choleton 60 tabletten

Omschrijving van Mannavital Choleton

Choleton is een natuurlijk voedingssupplement dat op een effectieve en veilige manier helpt het cholesterolgehalte te beheersen. Choleton bevat hiertoe het gezuiverde gomhars van de Indische gugul, een plant die al eeuwen in Azië met succes wordt ingezet voor een goed cholesterol- en triglyceridengehalte en om de circulatie te ondersteunen.

Voor een nog beter resultaat zit in Choleton ook een extract van artisjokkenblad, dat door het ondersteunen van de vetstofwisseling in het lichaam eveneens bijdragt tot een betere cholesterolbeheersing.

Gebruik van Mannavital Choleton

's Morgens en 's avonds een tablet met water innemen, bij voorkeur bij de maaltijden, gedurende minstens 3 maanden. Bij een gewenste cholesterolspiegel kan overgestapt worden naar één tablet per dag. De dagelijkse portie ervan niet overschrijden.
Mannavital Choleton 60 tabletten
€ 15,85
€ 14,26
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital choleton

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Choleton heeft mijn cholesteolwaarden aanzienlijk verlaagd. Daardoor moet ik van de huisarts geen statines meer nemen! er is voor mij 1 minpuntje : de tabletten zijn redelijk groot en wat moeilijk om door te slikken.

Mannavital Choleton kopen

Je kan Mannavital Choleton van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol