€ 17,95
€ 16,16
Bespaar 10% (€ 1,79)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Magne-Max 60+30 Gratis

Magne-MAX® is een krachtige en evenwichtige formule, onder de vorm van een gebruiksvriendelijke tablet. Het is een weldoordachte combinatie van magnesium en andere elementen voor fysiek en mentaal actieve mensen (sporters, mensen met een druk sociaal of professioneel leven, bij stresssituaties, gespannen spieren, energiegebrek of vermoeidheid,o ). Elk element in Magne-MAX® heeft zijn eigen specifieke werking maar ondersteunt terzelfdertijd ook de werking van de andere bestanddelen. Daarenboven zorgt het innoverende extract van Piper nigrum (Bioperine®), voor een optimale resorptie van de verschillende nutriënten.

Indicatie

Draagt bij tot een vermindering van vermoeidheid
Draagt bij tot een goed energieleverend metabolisme
Draagt bij tot een goede psychologische functie, o.a. stressbestendigheid 
Draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem
Draagt bij tot een goede werking van de spieren

Gebruik van Magne-Max 60+30 Gratis

2 tabletten per dag innemen na de maaltijd

Ingrediënten Magne-Max 60+30 Gratis

Magnesiumoxide, verstevigingsmiddel : microkristallijn cellulose, vulstof: dicalciumfosfaat, taurine, antiklontermiddelen: natriumcroscarmellose, stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, zinkgluconaat, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, verdikkingsmiddel: acaciagom, stabilisator : talk, pyridoxine hydrochloride (Vit.B6), zwarte peper extract (Piper Nigrum √ Bioperine®- 5mg/2tabletten), kleurstoffen: titaandioxide, riboflavine-5»-fosfaat, cyanocobalamine (Vit.B12), thiamine nitraat (Vit.B1), riboflavine (Vit.B2), foliumzuur.

Inhoud per 2 tabletten/ ADH
Magnesium (mg) 450 120%
Zink (mg) 8,0 80%
Vitamine B1 (mg) 1,4 127%
Vitamine B2 (mg) 1,6 114%
Vitamine B6 (mg) 6,0 428%
Foliumzuur (±g) 200 100%
Vitamine B12 (±g) 3,0 120%
Taurine (mg) 200
BioPerine® (mg) 5,0

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Magne-Max 60+30 Gratis 90 tabletten
€ 17,95
€ 16,16
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Magne-max 60+30 gratis

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Magne-Max 60+30 St tabletten zijn niet duur,zeker als je bekijkt hoe goed ik mij ermee voel bij een dagelijkse inname ! Zeker aan te raden als men zich moe en lusteloos voelt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb score 4 gegeven omdat ik dit specifieke product nog niet zo lang neem. Zowiezo neem ik magnesium om nachtelijke krampen te vermijden en dit lukt zeer goed. Als er dan nog eens 30 gratis tabletten bij zijn, is dit mooi meegenomen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, al is het resultaat niet direct merkbaar. Een lichaam heeft magnesium nodig en dit product is makkelijk om in te nemen door de gladde tabletten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs/kwaliteits verhouding. Goede samenstelling, Magnesium én vitamines B1,B2 en B6. Magnesium heeft me op veel vlakken verlichting gebracht ; minder spanning in spieren van hals en schouders, hierdoor minder hoofdpijn, beter slapen , minder vermoeid. Ik neem het Alle dagen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij de magnesium tabletten zijn de nachtelijke krampen in mijn benen sterk verminderd. De dagelijkse inname zorgt voor een perfect resultaat. Een aanrader !

Magne-Max 60+30 Gratis kopen

Je kan Magne-Max 60+30 Gratis van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Anti-Stress of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium