Linidol 30 St tabletten

€ 41,50
€ 35,28
Bespaar 15% (€ 6,22)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 31/12/2016
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Linidol

Oestrogenen zijn vetoplosbare hormonen en moeten wateroplosbaar gemaakt worden om ze uit het lichaam te verwijderen om een normale hormoonbalans te handhaven. De verhouding tussen de oestrogeenmetabolieten (2-hydroxy-oestron/16-hydroxy-oestron) is een betrouwbare indicator van het hormonale evenwicht zowel bij de vrouw als de man. Deze verhouding beïnvloedt de gezondheid van specifieke weefsels zoals: de borsten, het endometrium, prostaat, enz. Ineffectieve verwijdering van deze metabolieten heeft gevolgen voor de gynaecologische weefsels.

De familie van de Brassicaceae of kruisbloemigen (waaronder onze koolsoorten, broccoli, spruitjes, (...)) bevat stoffen waarvan is aangetoond dat ze het oestrogeenmetabolisme kunnen ondersteunen door het teveel aan oestrogenen terug te dringen en het normale evenwicht tussen oestrogenen te herstellen.

Het zijn vooral de stoffen indol-3-carbinol en diindolmethaan (uit de hydrolyse van glucosinolaten) die de activiteit van het P450-enzym modificeren met hogere productie van de 2-hydroxy-oestrogenen en herstel van de oestrogeenverhouding tot gevolg. Lijnzaadextract (Linum usitatissimum) bevat lignanen, een belangrijke groep van fyto-SERMS (selectieve oestrogeen modulatoren) die de activiteit van het aromatase-enzym afremmen. Het aromatase-enzym zet androgenen onomkeerbaar om in oestrogenen. Lijnzaad bevat tevens lignanen die het SHBG (sexhormone binding globuline) stimuleren. SHBG bindt hormonen (vooral schadelijke hormoonmetabolieten) zodat ze hun activiteit niet kunnen uitoefenen. Gereduceerd glutathion is de belangrijkste antioxidans (detoxificans) in de lever en blijkt in alle tumorale stadia chronisch deficiënt te zijn.
Ze speelt een essentiële rol bij de synthese en het herstel van leesfouten bij het kopiëren van DNA.

Linidol is een product van Nutriphyt.

Indicatie

Ondersteunt het oestrogeenmetabolisme

Gebruik van Linidol

1 tablet per dag innemen voor de maaltijd

Ingrediënten Linidol

-Brassica oleracea (broccoli) 250 mg
-Linum usitatissimum (lijnzaad) 100 mg
-Glutathion 100 mg

Waarschuwing

Voorzorg: Niet gebruiken tijdens borstvoeding
Linidol 30 St tabletten
€ 41,50
€ 35,28

Laatste reviews en ervaringen met Linidol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van mijn mesologe krijg ik Linidol voorgeschreven. Ik heb hier veel baat bij, de Linidol tabletten verminderen de hormonale schommelingen waar ik zo last van had.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me voorgeschreven door mijn homeopate voor mijn endometriose. Na enkele maanden gebruik, zijn mijn maandstonden veel minder pijnlijk en veel regelmatiger. Ik hoef ook geen medicatie meer te nemen voor mijn endometriose!!! Ik ben voorlopig zeer tevreden!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Linidol is me aangeraden door een orthomoleculaire therapeute....omwille van gewichtstoename na het stoppen met roken.... Dit voedingssupplement zou de hormonenbalans terug in evenwicht brengen.....
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nog geen positief resultaat ondervonden. makkelijk in te nemen, geen bijwerkingen ondervonden, wacht nu op positieve invloed op mijn menstruatie cyclus
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na twee weken inname van Linidol, zijn er nog geen bijwerkingen opgetreden. Tijdens de ovulatie is er geen pijn opgetreden in de borsten. Tijdens de eerste 3 dagen van de menstruatie nog wel krampen aanwezig, maar draagbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg tevreden. Mijn cyclus was onregelmatig en is nu terug regelmatig. Ik combineer wel linidol met Femixx. Linidol werd me aangeraden door de gynecologe en Femixx door mijn homeopaat.

Linidol kopen

Je kan Linidol van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze