Lactose Ok Forte Instant 30 stick

€ 15,75
€ 12,60
Bespaar 20% (€ 3,15)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/12/2017

Omschrijving van Lactose Ok Forte Instant

LACTOSE-OK FORTE INSTANT®, is een voedingssupplement, onder de vorm van sticks, dat exogene lactase aanbrengt, een enzym gewonnen uit Aspergillus oryzae

Indicatie

Verbetert de vertering van lactose bij personen die lactose moeilijk verteren.

Gebruik van Lactose Ok Forte Instant

Gemiddelde dosis:
1 stick bevat 6000 FCC, goed om een hoeveelheid van +/- 24g lactose te verteren (equivalent aan 2 glazen melk). De inhoud van een stick kan direct op de tong gebracht worden (zonder water) juist voor de maaltijd of kan op de lactose-bevattende levensmiddelen gestrooid worden.

Deze gemiddelde dosis dient aangepast te worden aan het individu en in functie van het gehalte aan lactose in het voedingsmiddel. Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Ingrediënten Lactose Ok Forte Instant

Lactase: 6000FF/stick

Waarschuwing

Er is geen interactie met andere medicijnen.

Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Lactose Ok Forte Instant 30 stick
€ 15,75
€ 12,60

Laatste reviews en ervaringen met Lactose ok forte instant

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  omwille van lactose-intolerantie ben ik lactose ok gaan gebruiken als ik buitenshuis ga eten. De forte instant sticks zijn handig om mee te nemen en beduidend sterker dan de capsules. Zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kleine zakjes in handig formaat. Je neemt 1 of 2 zakjes in alvorens je iets met lactose gaat eten bv een ijsje of kaassaus. Gemakkelijk open te doen en lekker van smaak. Een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor de eerste keer instant besteld Het is vrij gemakkelijk in gebruik en help zo mijn gluten-en lactosevrij dieet een beetje op te vrolijken zodat ik ook al eens mag zondigen tegen lactose
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lactose OK instant is makkelijk in te nemen zonder water en is zeer doeltreffend. Ik ben zeer blij dat ik nu weer regelmatig een latte macchiato kan drinken of op restaurant kan gaan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mijn zoontje van 5 die verzot is op yoghurt en ijsjes is dit de ideale oplossing voor zijn lactose intolerantie. Pilletjes doorslikken lukt nog niet, maar dit wel...een kleine hoeveelheid in de yoghurt lepelen en klaar. Het geeft geen smaak, dus zelfs op een lepeltje voor het gerecht lukt prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer makkelijk te gebruiken daar men het kan inslikken zonder water. Heeft ook een nog betere werking voor de sterk intolerante collega's. zeer praktisch.

Lactose Ok Forte Instant kopen

Je kan Lactose Ok Forte Instant van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering