Arko Royal Koninginnebrij 30 kauwtabletten

€ 9,50
€ 8,08
Bespaar 15% (€ 1,42)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Arko Royal Koninginnebrij

VOEDINGSSUPPLEMENT op basis van gevriesdroogde Koninginnenbrij.
Voorzien van een hemelse remedie is Koninginnenbrij het resultaat van een originele ontmoeting tussen de plantaardige en de dierlijke wereld. Koninginnenbrij wordt geproduceerd door de bijen van de bijenkorf om de koningin te voeden. Door deze voeding kan de koningin 40 maal langer leven dan de andere bijen. Deze tabletten, aanbevolen voor iedereen, brengen dagelijks 500mg Koninginnenbrij aan.

Gebruik van Arko Royal Koninginnebrij

2 tabletten per dag kauwen. Omwille van het feit dat het kauwtabletten zijn, kunt u ze overal met u meenemen en ze nemen van zodra u dit nodig vindt. Het is aanbevolen om meerdere keren per jaar en bij elke seizoenswisseling een kuur te volgen.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Arko Royal Koninginnebrij 30 kauwtabletten
€ 9,50
€ 8,08
Product niet verkrijgbaar

Arko Royal Koninginnebrij kopen

Je kan Arko Royal Koninginnebrij van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Hoest
Welzijn & Gezondheid > Welzijn