€ 10,46
€ 9,20
(€ 23,00 / kg)
Bespaar 12% (€ 1,26)

Omschrijving van Isostar Hydrate & Perform Powder Orange

Isotone sportdrankbereiding met sinaasappelsmaak die de behoeften van de sporter ondersteunt dankzij:
Een goede hydratatie: de isotone formule maakt een snellere hydratatie en een optimale maaglediging mogelijk. Wanneer het voor de inspanning wordt gedronken, worden de vochtreserves geoptimaliseerd voor de start. Daarna, tijdens de inspanning, helpt het om de prestaties en uithouding te verbeteren, om de risico's op maag-darmstoornissen te verminderen en tot slot om beter te recupereren na de training.
- Een uitstekende bron van energie.
- Bron van calcium en magnesium, die bijdragen tot de normale werking van de spieren en tot een vermindering van vermoeidheid.  Het is bovendien rijk aan vitamine B1, die bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme.

Indicatie

// Regeling hydratatie 
// Uithouding verbeteren 
// Mijn recuperatie optimaliseren 

Gebruik van Isostar Hydrate & Perform Powder Orange

Tijdens de opwarming (150 ml om het kwartier) en regelmatig tijdens en na de inspanning (tot 2 uur na de inspanning)  (150 ml om het kwartier). Bereidingswijze van een portie: los 3 doseerlepels op in 500 ml water.

Ingrediënten Isostar Hydrate & Perform Powder Orange

Saccharose, glucosestroop, voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, maltodextrine, natuurlijk sinaasappelaroma en andere natuurlijke aroma's, calciumzouten van orthofosforzuur, magnesiumcarbonaat, natriumchloride, zuurteregelaar: kaliumchloride, antioxidant: ascorbinezuur, kleurstof: carotenoïden, vitamine B1.
Isostar Hydrate & Perform Powder Orange 400 g poeder
€ 10,46
€ 9,20
(€ 23,00 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Isostar hydrate & perform powder orange

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Prima dorstlesser. Lekkere smaak. Heeft geen zoete nasmaak. Wel de dosering als Geadviseerd niet overschrijden. Voor vertrek de bidon in de ijskast leggen dan smaakt het nog beter. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Isostar Hydrate & Perform Powder Orange kopen

Je kan Isostar Hydrate & Perform Powder Orange van het merk Isostar, geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sportvoeding & Energiedrinks of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor sportinspanningen
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Energiedranken