€ 14,82
€ 12,60
(€ 15,95 / kg)
Bespaar 15% (€ 2,22)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Isostar Long Energy Orange

De Long Distance Energy Orange is een zeer energierijke isotone drankbereiding. Het werd speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van lange trainingen. Het zorgt onder meer voor:
-  Een uitstekende aanvoer van energie dankzij een hoog gehalte aan enkelvoudige en complexe koolhydraten, onmisbaar voor zeer langdurige inspanningen.
- Een optimale hydratatie: wanneer het voor de inspanning wordt gedronken, worden de vochtreserves geoptimaliseerd voor de start. Daarna, tijdens de inspanning, helpt het om de prestaties en de uithouding over zeer lange afstanden te verbeteren en tot slot bevordert het de recuperatie na de training.
- Rijk aan vitamine B1, die  bijdraagt tot een energieleverend metabolisme en vitaminen C en E die bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Zijn drinkformaat en de sinaasappelsmaak zijn ontwikkeld om te hydrateren en tegelijk te verfrissen.

Indicatie

// Regeling hydratatie 
// Uithouding verbeteren 
// Mijn recuperatie optimaliseren 

Gebruik van Isostar Long Energy Orange

Tijdens de opwarming (150 ml om het kwartier) en regelmatig tijdens en na de inspanning (tot 2 uur na de inspanning)  (150 ml om het kwartier). Bereidingswijze van een portie: los 7 lepels op in 500 ml water.

Ingrediënten Isostar Long Energy Orange

Maltodextrine, saccharose, kleurstoffen: bietenrood en carotenoïden, voedingszuur: citroenzuur, aroma, natriumcitraat, natriumchloride, vitamine E, C en B1.


Waarschuwing

Kan sporen van gluten, melk bevatten, soja.
Isostar Long Energy Orange 790 g poeder
€ 14,82
€ 12,60
(€ 15,95 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Isostar long energy orange

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Per type sport moet je de juiste isostar samenstelling kiezen. Deze vind ik zeer lekker van smaak en zeer doeltreffend voor tijdens langeduursporten zoals fietsen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sportdrank met een lekkere smaak. Ik gebruik zelf 4 a 5 lepels. Het advies van 7 vind ik te sterk. Je merkt dat je naast het lessen van de dorst ook energie krijgt.

Isostar Long Energy Orange kopen

Je kan Isostar Long Energy Orange van het merk Isostar, geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sportvoeding & Energiedrinks of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor sportinspanningen
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Energiedranken