€ 39,90
€ 29,93
Bespaar 25% (€ 9,97)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Imunixx Plus

Imunixx Plus
Het high tech voedingssupplement "ImunixX®PLUS" is een zeer compleet, hoog gedoseerd voedingssupplement als ondersteuning tijdens de koude wintermaanden.

Het ultieme doel is een zo volledig mogelijke aanpak van de typische winterkwalen.

Indicatie

Verkoudheid, luchtwegeninfecties.

Gebruik van Imunixx Plus

2 tabletten per dag.

Ingrediënten Imunixx Plus

Per 2 tabletten: 
300 mg ß-1,3/1,6-glucaan
200 mg Andrographis (33%), 400 mg tijm
600 mg Pelargonium (0,031% Umckalin)
5 µg Vitamine D3 (100% ADH)
Imunixx Plus 42 tabletten
€ 39,90
€ 29,93

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx Plus helpt perfect om symptomen van een verkoudheid te bestrijden. Als je Imunixx Plus tijdig inneemt krijgt de verkoudheid zelfs geen kans om te ontwikkelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had vroeger véél en jaarlijks last van verkoudheden en bronchitis-achtige toestanden,sinds ik Imunixx neem is er duidelijk beterschap,dit is werkelijk een supergoed product wat bijdraagt tot een betere weerstand
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx plus is een ideaal voedingssupplement voor de wintermaanden.Ik kreeg het voorgeschreven van een natuurarts nadat ik kampte met infecties tengevolge van een verlaagde weerstand.Ideaal om een kuur mee te doen en alzo je te wapenen tegen de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je merkt het verschil of je het product wel of niet neemt, zeker bij gevoelige luchtwegen. Iedere winter last van hoesten en pijnlijke luchtwegen, is nu veel minder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De laatste 10 jaren had ik 2 à 3 zware verkoudheden per jaar, 6 à 8 weken aan een stuk met ganse nacht hoesten, zelfs in zomer. Sinds 2 jaar neem ik imunixx plus, in september een kuur en als ik een verkoudheid voel naderen weer een kuur. Sindsdien nooit meer een verkoudheid gehad! TOPPRODUCT!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product nu een week en ik hoop om zo mijn weerstand terug wat op te bouwen, na twee weken antibiotica. Ik koop vaak andere producten van ixx pharma en ben er steeds heel tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een product die vooral in de winter wordt gebruikt. Het houdt de winterkwaaltjes buiten. Ik vind het een zeer goed product die volgens mij iedereen zou moeten nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Immunixx plus is een echte aanrader bij verkoudheden , infectie , griep , .... Waar het eigen immuumsysteem je in de steek laat , krijg je ondersteuning van immunixx , waardoor men vlugger herstelt .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is effenaf een schitterend product. Ik vind het zelfs beter dan uncaril van nutrisan dat duurder is. Ik neem er wel dagelijks 1 + 1/2 tablet van. Ik heb in de winter enorm veel last van infecties en hiermee vallen ze te controleren.

Imunixx Plus kopen

Je kan Imunixx Plus van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Imunixx of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand