Hylo-Gel Oogdruppels 10 ml

€ 16,98
€ 13,24
(€ 132,40 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 3,74)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Bijsluiter van Hylo-Gel Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Hylo-Gel Oogdruppels

HYLO®-GEL bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen voorkomt. Het heeft de bijzondere fysieke eigenschap een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, zonder snel weggespoeld te worden. Door deze bioadhesieve eigenschap wordt het hoorn-en bindvlies verzorgd en samen met de natuurlijke tranen, vormen zij een perfect glad oppervlak voor het ooglid tijdens het knipperen. HYLO®-GEL bevat bijzonder veel hyaluronzuur en is daarom zeer visceus. Daardoor wordt het oog bijzonder intensief en langdurig van een stabiele vochtfilm voorzien. Aanhoudende of sterkere klachten worden verzacht en het oog wordt langdurig beschermd tegen irritaties. De regeneratie van de oppervlakteweefsels van het oog vereist een continue en toereikende bevochtiging. Door het gebruik van HYLO®-GEL worden hoornvlies en bindvlies langdurig van vocht voorzien, zodat fysiologische genezingsprocessen optimaal kunnen verlopen. Omdat er geen conserveermiddelen in zitten wordt HYLO®-GEL over het algemeen uitstekend verdragen. HYLO®-GEL is bovendien fosfaatvrij, zodat eventuele complicaties door vorming van afzettingen in het hoornvlies worden vermeden.

Indicatie

HYLO®-GEL zijn steriele, fosfaat- en conserveermiddelvrije oogdruppels die 2 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water bevatten. Voor intensieve, therapeutische bevochtiging van het oogoppervlak bij een extreem en/of chronisch gevoel van droge ogen en na operatieve ingrepen aan het oog.

Gebruik van Hylo-Gel Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO®-GEL verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het HYLO®-GEL-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.
Hylo-Gel Oogdruppels 10 ml
€ 16,98
€ 13,24
(€ 132,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-gel oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoon neemt deze druppels omdat hij last heeft van droge ogen ; is zeer makkelijk in gebruik ; telkens de juiste dosis zonder knoeien. Zeer tevreden van !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect, vlugge levering en goede prijs, reeds tijdje tevreden klant. Alles op tijd zoals beloofd geleverd. Een aanrader, is het zeker waard. Leuk dat je om raad kan vragen. Grote keuze uit verschillende artikelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zorgt voor goede bevochtiging van de ogen. Niet irriteren. Makkelijk aan te brengen. Best wel savonds inbrengen gezien viskeus en dus wat wazig zicht erna.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima oogdruppels. Gemakkelijk te gebruiken. Beter dan de concurrentie. Aanrader ! Goede prijs/kwaliteit verhouding. En nu nog 32 karakters om de review vol te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb reeds 5 verschillende oogdruppels geprobeerd maar ik vind de hylo gel oogdruppels me het meeste baat geeft .en ik kan ze voordelig kopen bij farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt bij droge ogen en daardoor wordt het gezicht minder troebel.Geeft een aangenaam gevoel aan de ogen. Ik had soms een prikkelend gevoel in de ogen, dit verdwijnt ook na enige dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn grootmoeder is zeer tevreden over deze oogdruppels. Ook zeer handig om toe te dienen. Ik mag van haar doorgeven dat dit echt een goed product is!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De hylo-gel oogdruppels zijn heel gemakkelijk aan te brengen en ze blijven steriel binnen het potje. Als je met kleine flacons werkt dan is de kans op infectie vele groter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zo een droge ogen, daarom heb ik deze oogdruppels (in feite valse tranen zoals men zegt) eens geprobeerd en vind ze heel goed, Ze geven je weer stralende ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al jaren last van droge ogen, ik heb alle soorten van druppels gebruikt ...voor mij zijn de Hylo GEL druppels ideaal. Ze werken lang waardoor ik minder moet druppelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al langer last van droge ogen. Deze gel spoelt niet onmiddellijk weg en geeft een goed gevoel. Ook makkelijk door de speciale druppelaar. Onmiddellijk na het aanbrengen is het wel even troebel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal product om de ogen vochtig te houden waardoor er minder kans is op een 'krasserig' gevoel ! Want immers: ogen mag men eigenlijk nooit voelen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is volgens de oogarts de beste oogdruppels voor erg droge ogen. Je moet het wel gewoon worden om het flesje te gebruiken. Gebruik dit al lang en helpt direct.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal bij droge en ge-irriteerde ogen ! Na een lange zoektocht naar goede oogdruppels, eindelijk een goed product! Prikt niet, makkelijk aan te brengen, verzacht de ogen en blijft lang zijn werking behouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste oogdruppels bij gevoelige en heel droge ogen, gemakkelijk in gebruik en om mee te nemen. Ze irriteren niet en verbeteren je de droogte van je ogen heel goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moet mijn oogarts gelijk geven! De Hylo-Gen oogdruppels zijn bijzonder. Het gel-effect is duidelijk merkbaar. De druppels blijven als het ware zitten op het ooglaagje. Ze glijden of vloeien er niet zomaar af. Van mij krijgt Hylo-Gel een dikke vijf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden prima service de gel doet prima zijn werk en houd de ogen langer vochtig dan druppeltjes lange bewaartijd 6 maanden is ook een groot pluspunt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed gebeurd het al een lange periode, en ik zal daar nog van bestellen ik gebruik dat tot 3 maal daag en vind dat heel goed en bij farmaline nog goedkoper dan bij mijn apotheek dank u
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  onmiddellijke verlichting bij droge ogen, zeker 'smorgens bij het wakker worden branden mijn ogen altijd, het eerste wat ik dan nodig heb zijn mijn oogdruppels die een soort zuurstof geven aan mijn ogen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hylo-gel oogdruppels werden mij voorgeschreven door de oogarts omdat ik steeds het gevoel had dat er zandkorrels in mijn ogen zaten. sinds het veelvuldig gebruik van deze druppels (wel 5 x daags) is dat gevoel weg !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zeer droge ogen. Volgens de oogarts is er maar één hulp en dat is: druppelen. Ik heb het meeste succes met Hylo-Gel. Een gel die een half jaar kan gebruikt worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb extreem droge ogen en gebruik verschillende druppels, zalven en gels. Dit is een heerlijke druppel die geen schadelijke stoffen bevat. Ik kan deze gel vaak gebruiken zonder irritatie. Ik gebruik de Hylo Gel al veel jaar en kan hem zeker aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is op aanraden van dec ophtalmoloog, in combinatie met druppels tegen oorgdruk. Mijn ogen zijn op sommige momenten te droog, worden geplaatst 10 minuten na de druppels voor de druk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed produkt moet het verschillende keren gebruiken per dag maar is zeer doeltreffend en hygiënisch, alleen je weet nooit wanneer het op is en daar zou de fabrikant iets mogen aan doen maar buiten dat perfect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel fijn bij te weinig traanvocht, droge ogen ed. De gel is effectief en blijft lang zitten. Lang houdbaar, gemakkelijk aanbrengen. Heel goed doseerbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste oogdruppels zonder bewaarmiddelen. Handige flacon met pompsysteem. Geen verspilling. Ik gebruik ze 2 maal per dag. Een flesje gaat meer dan twee maand mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Oogarts heeft mijn dat voor geschreven , ik gebruik dit al een hele tijd en ben daar heel goed mee, minder jeukende ogen .Er voor andere gebruikt een aanrader bij droge ogen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Efficiënt middel tegen droge, geïiriteerde en rode ogen. Gebruik het voor mijn oude hond, 3 x daags een druppeltje in ieder oog en ze heeft geen last meer van haar oogjes. Ze moet het wel voor de rest van haar leven blijven hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product, brengt dadelijk verfrissing aan voor het oog. Kan gebruikt worden als het oog vermoeid of droog aanvoelt. Een aanrader, zeker in de zomer of bij veelvuldig computergebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product hetgeen zeer goed helpt tegen droge ogen bij hooikoorts. Ben er erg trvreden over en raadt het iedereen aan die hooikoorts en daarbij last van de ogen heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb reeds meerdere kunsttranen gebruikt wegens te droge ogen. Allen hadden hun nut, maar met gel blijft het het toch langer werken. Ben dus zeer tevreden over Hylo-Gel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gel achtige oogdruppel gebruiken wij voor droge ogen na een laserbehandeling. Deze oogdruppels blijven langer op het oog aanwezig dan andere oogdruppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet aan de verwachtingen. Mijn ogen zijn minder geïrriteerd en de werking is duidelijk langer dan deze van gewone oogdruppels. Bovendien werd het product tijdig geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prettige verpakking om goed in oog te druppelen. Flesje boven het oog houden, en makkelijk in het oog te druppelen door flesje in te drukken. Druppels zelf zijn een verlichting voor het oog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hele goede oogdruppels. Ogen blijven lang bevochtigd! Aan te raden bij zeer droge ogen. gebruik dit product al een jaar. Zeker na mijn laseroperatie, had ik dit meer als nodig. grtz A.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima oogdruppels/gel , omdat het een gel is blijft dit langer en beter in het oog . Helpt goed bij vermoeide,droge ogen van eventueel computer of tv . Zachte gel , handig aan te brengen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze oogdruppels al 3 jaar. Het zijn de enige die ik al gebruikt heb met een gel-achtige structuur en het is zalig om dat in je ogen te laten druppelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels gebruik ik al een tijd voorgeschreven door de oogarts soms is het goed maar als ik te lang tv kijk worden mijn ogen zeer droog maar er zijn geen betere voor mij zegt de oogarts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor en na een fietstocht gebruik ik" Hylo Gel", dit helpt geweldig om de rode ogen (van de wind) te beschermen. Het zit in een ideale verpakking om overal mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fijne oogdruppels als je droge ogen hebt Werkt verkoelend en ze zijn lekker dik blijven lang in de ogen echte aanrader En ze zijn makkelijk mee te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeschaft op aanraden van de oogarts en heel tevreden van. Vroeger altijd een schurend gevoel in mijn ogen bij het ontwaken; nu onmiddellijk een druppeltje in elk oog en probleem opgelost!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht deze altijd van de apotheek, het is de eerste keer dat ik dit kopen van deze website, snelle verzending en goedkoper dan in de apotheek, heel goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie dag, dit is een zeer goed product voor mijn ogen, ik kan het echt niet missen en zal het zeker nog aankopen in dit jaar, vriendelijke groeten alex
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het flesje is makkelijk te gebruiken, het kan wel voorkomen dat er een paar druppels in een keer eruit komen.het product voelt prettig maar je hebt wel een tijdelijk wazige vertroebeling in je ogen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al geruime tijd last van droge,tranende en geïrriteerde ogen. Vooreerst gebruikte ik een produkt dat ik meerdere keren per dag moest gebruiken. Nu ik dit middel gebruik is het voldoende om het maar 1x/per dag(s'morgens) in beide ogen te laten druppelen en ik ben zonder last voor de hele dag.Bovendien blijft het flesje goed voor 6 maanden. IK ben er super goed mee geholpen en heel gemakkelijk in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zeer gevoelige ogen, ik gebruik dit product 's morgens en 's middags en zelfs wanneer ik de hele dag op de pc werk, ik heb geen prikkelende ogen meer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het product op aanraden van mijn oogarts. Ik had al een tijdje het gevoel alsof er iets in mijn oog zat, maar er was niets zichtbaar te zien. Deze druppels geven een gehydrateerd gevoel aan mijn ogen en het schurend gevoel is weg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, Werkt de ganse dag. Zeker geen troebel zicht. Gewoon perfect.Aan te raden wie in een omgeving werkt waar warme luchtblazers staan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed bevochtigende oogdruppels in een flesje die je volledig kunt opgebruiken door de lange houdbaarheid na openen. Door de gel blijft er langer een film op het oog liggen die geen wazig zicht geeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een perfect product wanneer je droge ogen hebt ! Tijdens de wintermaanden is dit product Hylo Gel zeker aan te raden ! Ik gebruik dit product al zeer lang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat ik al jaren gebruiken, aangezien ik lijd aan het droge ogen syndroom!! Onvindbaar in de apotheek, gelukkig heb ik eraan gedacht om op het internet te zoeken. Bedankt dat jullie op mijn e-mail hebben geantwoord, het bleek een fout te zijn van de post.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Ik heb op de website besteld om 10% korting te krijgen. Ik heb het pakketje snel ontvangen en ik ben er blij mee. Als ik het terug nodig heb, zal ik op de website bestellen. Geen enkel probleem. Alles was perfect. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij Hylo-gel heb ik geen brandende rode ogen meer,het verzacht opmerkelijk. Bij het eerste gebruik was frequent druppelen nog aangewezen, maar wanneer ik het een tijdje gebruikte was 3 maal /dag voldoende voor mij. Dankzij de gel structuur blijft het beter in je oog en loopt de druppel er niet onmiddellijk uit zoals andere oogdruppels durven doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij de beste oogdruppels voor droge, gevoelige en geïrriteerde ogen, wordt zeer goed verdragen, geeft onmiddellijk een zeer goede comfort voor de nacht. Veel beter dan Vismed, dat ik niet verdraag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Uitstekende verzending. Bestelling is makkelijk op te volgen dankzij de emails en de tracking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hylo-Gel oogdruppels is voor mij een van de beste ooggel tot nu, voor zeer droge ogen. Zeer belangrijk is dat deze 6 maanden houdbaar is. Vidisic, een vorige gebruikte ooggel, is ook zeer goed, maar toch maar 1 maand houdbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldige ooggel, helpt bij extreem droge ogen. Andere ooggel of oogdruppels moet je meerdere keren per dag of nacht bijdruppelen, deze ooggel maar 1x per nacht en kan ermee de hele nacht doorslapen, super!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hylo-gel oogdruppels geven aan mijn ogen de broodnodige rust die ze door veelvuldig gebruik van pc- en tv-schermen niet altijd krijgen. Daarom is Hylo-gel mijn dagelijkse redding.

Hylo-Gel Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Gel Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen