Hylo-Comod Oogdruppels 10 ml

€ 14,48
€ 12,31
Bespaar 15% (€ 2,17)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 31/03/2017
Bijsluiter van Hylo-Comod Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Hylo-Comod Oogdruppels

Jeukende ogen, een branderig gevoel of snel vermoeide ogen of het gevoel dat u zand in uw ogen heeft, kunnen erop duiden dat het oogoppervlak niet voldoende van vocht wordt voorzien. Als u bijvoorbeeld langere tijd in een geklimatiseerde ruimte of achter de computer doorbrengt, kan de natuurlijke traanfilm tekortschieten. Om de oogweefsels volledig te laten functioneren, moeten ze echter voortdurend door een traanfilm worden bevochtigd. Door chirurgische ingrepen of bij oogletsel kan de natuurlijke afscheiding van traanvocht verminderd zijn. De regeneratie van de oppervlakteweefsels van het oog vereist echter continue een toereikende bevochtiging. Door het gebruik van HYLO-COMOD® worden hoornvlies en bindvlies langdurig van vocht voorzien, zodat fysiologische genezingsprocessen optimaal kunnen verlopen. HYLO-COMOD® bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen voorkomt. Het heeft de bijzondere fysieke eigenschap een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, zonder snel weggespoeld te worden. Daarbij blijft het gezichtsvermogen volledig behouden. Daarmee wordt het oog langdurig beschermd tegen een gevoel van droogheid en irritaties. Dit is bijzonder van belang voor dragers van contactlenzen, omdat de contactlens alleen optimaal wordt verdragen, wanneer hij in voldoende traanvocht kan drijven. HYLO-COMOD® kan tijdens het dragen van contactlenzen worden toegediend. Het dragen van harde of zachte contactlenzen wordt door gebruik van HYLO-COMOD® aangenamer, zonder dat zich korstjes of afzettingen vormen. Omdat er geen conserveermiddelen in zitten wordt HYLO-COMOD® over het algemeen uitstekend verdragen. HYLO-COMOD® is bovendien fosfaatvrij, zodat eventuele complicaties door vorming van afzettingen in het hoornvlies worden vermeden.

Indicatie

HYLO-COMOD® is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 1 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water. Om de bevochtiging van het oogoppervlak te verbeteren bij droge of branderige ogen of bij het gevoel
dat er iets in zit, door omgevingscondities of na chirurgische ingrepen aan het oog.

Gebruik van Hylo-Comod Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO-COMOD® verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en stevig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD®- systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.
Hylo-Comod Oogdruppels 10 ml
€ 14,48
€ 12,31

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-comod oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels zijn bedoeld voor droge ogen , zijn voorgeschreven door onze oogarts . deze gebruiken we al enkele jaren en geven ons volledige voldoening . die gebruikt mijn vrouw dagelijks . Delaere Guido
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met die oogdruppels voel ik me heel goed. Met andere druppels gebeurt het dat mijn ogen geïrriteerd worden. Bij deze is er niet de minste last. Het kan ook lange tijd gebruikt worden zonder moeilijkheden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb extreem droge ogen door het "syndroom van Sjögren." Heb al héél wat soorten kunsttranen gebruikt. Hylo-Comod kunsttranen vind ik momenteel de beste; handig kliksysteem, fosfaatvrij, vrij van bewaarmiddelen en ik kan het zo vaak gebruiken indien nodig. Ik gebruik het al meer dan 1 jaar en heb nog steeds geen allergische reacties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  al jaren heb ik last van droge ogen, ik gebruik dan ook oogdruppels. Maar ik kreeg daardoor last van eczeem rond mijn ogen. Toen ik op de website van farmaline de commentaar las bij de Hylo-Comod oogdruppels, heb ik die geprobeerd en de eczeem is volledig verdwenen. Bovendien zijn de druppels ook veel eficiënter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel veel last van droge ,jeukende ogen en ook tranende ogen ,troebel zicht en op aanraden van de oogarts moet ik 5 maal per dag 1 druppeltje in ieder oog doen.Met een zeer goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger steeds last van ontstoken ogen, vooral aan zee en in het hooggebergte. Reeds allerlei andere middelen en druppels gebruikt, maar met dit product, voorgeschreven door de oogarts, heb ik heel goed resultaat en dus veel minder last.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels gebruik ik op aanraden van mijn oogarts. Geen last meer van droge prikkelende ogen. Ik gebruik ze 's morgens en 's avonds.Telkens 1 druppel per oog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede oogdruppels, te gebruiken als kunsttranen. Goed bij droge ogen. Ik gebruik ze met contactlenzen.dat levert geen enkel probleem op. Ik heb zuurstofdoorlatende harde lenzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een top product en ik kan niet meer zonder! Ik heb heel gevoelige, droge ogen en zonder hylo comod sta ik 's morgens op met gezwollen, rode ogen. Zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij het ontwaken 's nachts en 's morgens had ik moeite om mijn rechter ooglid te openen. Sinds ik 's avonds voor het slapen Hylo-comod gebruik, is het probleem al bijna opgelost. Ook gebruik ik de druppels bij het computeren en lezen, met succes. Ik ben heel tevreden met deze oogdruppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede hydraterende druppels voor droge ogen, zonder bewaarmiddelen. Ik gebruik het al jaren op voorschrijving, zonder ongewenste effecten waar te nemen. De verpakking laat toe het te gebruiken waar je ook bent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne druppels mijn probleem zo goed als opgelost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel veel last van vermoeide en droge ogen. Voor mijn werk moet ik dan ook veel beeldschermwerk doen. 1 druppeltje in elk oog doet dan ook wonderen: 2 à 3 maal per dag. Gebruik dit op aanraden van mijn oogarts.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn eerste zwangerschap heb ik door invloed van hormonen meer last gekregen van prikkende ogen en adertjes die met momenten zichtbaar zijn. De oogarts heeft deze oogdruppels aangeraden om de kwaaltjes te verzachten, en dat doen ze ook. Gemakkelijke dosering en geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hylo-Comod oogdruppels zijn erg goed en werken erg lang. Ook voor het inzetten van de lenzen is het een goed product. Ik gebruik ook Hylo-Comod Wet maar deze is lang niet zo goed. Maar wel goedkoper dus deze gebruik ik voor het uithalen van de lenzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit flesje oogdruppels is erg handig met het pompje op om de opgen regelmatig te bevochtigen. Het grote voordeel is ook dat dit product 6 maanden meegaat.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product, dat wel wat vereist handigheid om te gebruiken met het speciale doseersysteem. Geeft een aangename verlichting voor vermoeide ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor droge ogen werkt het prima. Makkelijk te doseren, voelt prettig bij gebruik. Een voordeel is dat er geen conserveringsmiddel in zit, maar toch zes maanden houdbaar is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed en langdurig ook met harde lenzen! Ik zet tegenwoordig mijn lenzen er zelfs mee in. Voelt goed. En is zuinig in gebruik. Ook het landurig houdbaarheid is een voordeel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product. ik gebruik het icm mijn lenzen omdat ik snel last heb van droge ogen. Ik druppel 2 keer per dag en daar heb ik genoeg aan. Lenzen zitten comfortabel en weinig last van droge ogen.

Hylo-Comod Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Comod Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen