€ 15,90
€ 14,12
Bespaar 11% (€ 1,78)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Grunwalder Sensitive Duo -2 €

Stoelgangproblemen zijn geen banaal ongemak. Een moeizame of vertraagde stoelgang verstoort je lichamelijk en vaak ook mentaal welzijn en zorgt al snel voor een opgezette buik met een zeer oncomfortabel gevoel. Dit kan tal van oorzaken hebben! Zo hebben bepaalde leef- en eetgewoonten een nadelige invloed op een vlotte stoelgang.

Dagelijkse lichaamsbeweging, vezelrijke voeding en voldoende water drinken kunnen helpen. Er zijn ook nog andere natuurlijke hulpmiddelen, zoals een voedingssupplement of een kruidenthee...

Kies voor een zachte, doeltreffende oplossing!
Grünwalder sensitive is een zuiver plantaardig en goed te verdragen natuurproduct. De unieke kruidencombinatie is goed voor de dagelijkse stoelgang. Een regelmatige stoelgang draagt bij tot een comfortabel gevoel.
 • zonder senna

Indicatie

Geschikt voor gevoelige darmen

Gebruik van Grunwalder Sensitive Duo -2 €

Gebruik naar behoefte 's avonds 1 tot 3 kruidentabletten met een groot glas water (250ml) innemen.

Ingrediënten Grunwalder Sensitive Duo -2 €

Lactose, Sporkehout, aloë, karwij, venkel en cascara

Waarschuwing

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Grunwalder Sensitive Duo -2 € 120 capsules
€ 15,90
€ 14,12
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Grunwalder sensitive duo -2 €

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huisarts heeft mij dit middel aangeraden omdat ik heel moeilijk naar het groot toilet kan. Ik neem de sensitive omdat ik heel gevoelige darmen heb en diarree wil vermijden. 's Avonds neem ik 3 tabletten in en de dag nadien kan ik goed naar het groot toilet gaan zonder dat ik verga van de krampen. Een echte aanrader als je niet goed naar het toilet kunt gaan en gevoelige darmen hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit al een tijtje en merk het verschil met of zonder. Geeft echt wel resultaat, meem na het eten zo een pilletje en ben er goed mee, levering als steeds perfect.

Grunwalder Sensitive Duo -2 € kopen

Je kan Grunwalder Sensitive Duo -2 € van het merk Grunwalder, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie