Deba Glucosam 750mg 120 St Capsules

€ 35,00
€ 31,50
Bespaar 10% (€ 3,50)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Glucosam 750mg

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Glucosaminesulfaat is een aminomonosaccharide die van nature voorkomt in het lichaam, waar het opgenomen wordt in het gewrichtskraakbeen. De belangrijkste functie van deze stof is de stimulatie van de biosynthese van de proteoglycanen (mucopolysacchariden) zoals chondroitinesulfaat, waar het ook deel van uitmaakt. Glucosamimesulfaat is effectief na gebruik van 4 weken in een dosering van 1500 mg per dag (artrose). De auteurs concludeerden dat glucosamine de eerste keus is bij behandeling van artrose, omdat het een grote effectiviteit met een uitstekende tolerantie combineert en zonder problemen gecombineerd kan worden met medicatie voor andere ziekten en met NSAID’s of andere pijnstillers. Nadeel van deze NSAID’s is echter, dat zij de synthese van kraakbeen remmen, waardoor op langere termijn een verdere verslechtering van de conditie van het kraakbeen optreedt.

Daarnaast is de effectiviteit aanmerkelijk lager dan die van glucosamine en treden relatief vaak bijwerkingen op als maag/darmproblemen, die het nodig maken te stoppen met deze medicatie.

Gebruik van Deba Glucosam 750mg

2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Glucosam 750mg

Iedere plantaardige capsule bevat: Glucosaminesulfaat .2KCL 750 mg
Deba Glucosam 750mg 120 St Capsules
€ 35,00
€ 31,50

Laatste reviews en ervaringen met Deba glucosam 750mg

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, door het feit dat we met verschillende uit het gezin aan sport doen werd het ook aangewezen dor de sportarts, door elke dag glucosam te gebruiken hebben we minder last van pijn in de gewrichten, de suplementen van deba zijn van zeer zuivere en pure kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit merk ,ik neem meerdere supplementen van dit merk . Ze zijn goed opneembaar en licht verteerbaar . Deze glucosamine versterkt kraakbeen en ondersteunt de darmwerking .

Deba Glucosam 750mg kopen

Je kan Deba Glucosam 750mg van het merk Deba Pharma, geproduceerd door DEBA PHARMA, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine