€ 49,00
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Glucadol Twin

Glucosamine speelt een rol bij de opbouw en het behoud van kraakbeen...
Het vormt de grondstof voor de natuurlijke productie van collageen, dat zorgt voor de aanmaak van kraakbeen!

- ondersteunt de mobiliteit
- verlicht het gewricht
- houdt het soepel en vermijdt stramheid van het gewricht.

Chondroïtine werkt als smeermiddel en als kussentje ter bescherming van het kraakbeen... Het wordt aldus gebruikt voor het stimuleren van de productie van de kraakbeenmatrix.
Het maakt 27 à 43% uit van het gewrichtkraakbeen en draagt bij aan de elasticiteit en de soepelheid. Het staat ook in nauw verband met de elasticiteit van ligamenten en pezen rond de gewrichtsdelen!

Gebruik van Glucadol Twin

1 witte tablet +  1 roze tablet per dag

kuur van 3 maanden

Ingrediënten Glucadol Twin

chrondroïtine so4 1200mg
D-glucosamine HCL 1500mg

Bijwerkingen van Glucadol Twin

Gastro-intestinale ongemakken zoals maagpijn, diarree, misselijkheid.

Waarschuwing

Opletten wanneer u een overgevoeligheid aan een der bestanddelen of voor schaaldieren vertoont

Glucadol Twin 168 tabletten
€ 49,00
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol twin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al jaren Glucadol Twin en mijn knieën houden goed stand. Sinds ik dit product bij Farmaline ontdekt heb spaar ik ook nog geld uit en ik moet de deur niet uit want het wordt gratis thuis geleverd. Bedankt Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het sinds 6 maanden, het is een topproduct, ik denk dat ik het nog jaren ga gebruiken. Geen pijn meer. Aan te raden product van zeer hoge kwaliteit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit product is echt een "must" voor wie last heeft van stramme spieren, gewrichtspijn en 's morgens moeilijk op gang komt!Als je er een periode mee stopt dan voel je wel het verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben het nog maar 3 dagen aant nemen ! en voel al ongelofelijk groot nam 2 pijnstillers nu om de 2 dagen 1 amai ben wreed tevrede !! verschil aphotheker zegt na 1maand resultaat maar inderdaad ik heb infiltratie uitgesteld wat ben ik kontent se . hopelijk blijft het zoo
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zal dit product aan iedereen aanraden want ik ben zeer tevreden over het product. Dit houdt alles flexibel en zorgt voor minder ontstekingspijnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel zeker aan te raden voor de gewrichten ik neem dit product al een heel tijdje en ben er zeer tevreden over,ze houden alles soepel.Ze verminderen ook de ontstekingspijnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gewrichten merkbaar soepeler.Reeds resultaat na enkele dagen gebruik van dit product.Ik had last in de knieën en de schouders en voel verbetring na gebruik van Glucadol Twin.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al jaren last van lage rugpijnen. Ben ook reeds 2x voor 10 sessies bij een kinesist geweest. Sinds ik Glucadol Twin inneem heb ik praktisch geen last meer van rugpijn. Let wel op : pas na een maand kwam de werking tot zijn volste recht. Nu neem ik als onderhoudsdosis elke dag één pil: vandaag een witte, morgen een rose.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  na 6 maanden gebruik van glucadol twin merk ik een duidelijke verbetering van de gewrichtspijn, en dit zonder andere bijwerkingen, het product is wel niet goedkoop
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens de orthopedist zou het niet echt helpen voor probleem kraakbeen, heb het op eigen initiatief dan toch maar genomen, neem het nu een tiental dagen en voel merkelijk het verschil in mijn knie! kan zelfs zonder pijn terug op mijn knie liggen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben ze nog maar 2 weken aan het innemen, maar denk wel dat het goed is voor iemand die competitie loopt en de 50 voorbij is! Wel een klein beetje last van de maag? Mvg, Marc
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft deze al jaren en heb minder pijnen aan knie en vingers,alleen op de site van farmaline staat bij glacadol twin dat het zakjes zijn en kuur van 3 maanden,maar het zijn tabletten!

Glucadol Twin kopen

Je kan Glucadol Twin van het merk Takeda, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten