Fytostar Giga Complex Knoflook 160 St capsules

€ 32,95
€ 29,66
Bespaar 10% (€ 3,29)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Fytostar Giga Complex Knoflook

Giga-complex bevat een zeer compleet knoflookcomplex op basis van een knoflookmaceraat dat bijdraagt tot een gezonde bloedsomloop en aders. Daarnaast is knoflook een anitoxidant voor het organisme. De Meidoorn in deze formule helpt de circulatie en de zenuwfuncties te ondersteunen, Ginkgo Biloba helpt de microcirculatie te bevorderen en Maretak helpt het cholesterolgehalte te beheersen. Deze formule is aangevuld met Vitamine C, E, B6 en selenium.

Indicatie

Knoflook draagt bij tot een gezonde bloedsomloop & aders
Met: Maretak, Meidoorn, Ginkgo Biloba, Lecithine, Rutine & vitaminen

Gebruik van Fytostar Giga Complex Knoflook

Eén capsule per dag ‘s morgens of ‘s avonds voor de maaltijd innemen met water.

Ingrediënten Fytostar Giga Complex Knoflook

Capsule: Gelatine; Glycerol; Water, Maretak maceraat (Viscum album, kruid), Meidoorn maceraat (Crataegus oxyacantha, blad), Knoflook maceraat (Allium sativum, bol), Ascorbinezuur (Vitamine C), draagstof: Bijenwas, Selenium gist (Selenium), DLalfa- tocopheryl acetaat (Vitamine E), Zonnebloemzaadolie, Sojalecithine, Beta-caroteen, Rutine, Pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6), Extract van Ginkgo biloba (Ginkgo biloba, blad), kleurstoffen: Titaniumdioxide, Zwarte ijzeroxide, Na-Cu-chlorophyllin.

Per capsule: RI*
Knoflookmaceraat 75 mg 
> min. 2800 ppm allicine 
Maretakmaceraat 100 mg 
Meidoornmaceraat 100 mg 
Ginkgo Biloba extract 2,1 mg 
Lecithine 25 mg 
Rutine 15 mg 
ß-caroteen 5 mg 
Vitamine C 60 mg 75%
Vitamine E 30 mg 250%
Vitamine B6 4,2 mg 300%
Selenium 82,5 µg 150%
*RI: Referentie Inname

Waarschuwing

Bij voorkeur droog en koel bewaren (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van anti-stollingsmiddelen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding worden gebruikt en van een gezonde levensstijl. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.
Fytostar Giga Complex Knoflook 160 St capsules
€ 32,95
€ 29,66

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar giga complex knoflook

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ja ik ben tevreden van u firma , bestellen is gemakkelijk en ontvangen gaat ook vlug fytostar giga complex knoflook is een goed produkt tocht als je wat ouder wordt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al jaren elke dag een look pil, ik heb al andere geprobeerd maar ik val steeds terug op giga complex, ga niet meer veranderen! ik blijf bij deze!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Levering precies zoals afgesproken. Pakketje prima verpakt .prijs zes euro minder dan in winkel, dus win win situatie. Uitermate tevreden en zal dit zeker aan familieleden en vrienden meedelen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  totaal complex die mij al geruime tijd een goed gevoel bezorgd. het is ook na inname volledig geurloos (géén lookadem). ook prijs kwaliteit behoord het tot de betere
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal product om de bloeddoorstroming te stimuleren. Ik gebruik het om mijn migraine-aanvallen wat terug te dringen. Het helpt me ook om fit te blijven. Handig dat je slechts 1 capsule per dag moet nemen...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem er elke dag eentje van en het resultaat is enorm goed. Er zit een film rond de tablet zodat het inslikken vlot gaat. Ik ga het nog een hele tijd doornemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit supplement is goed voor o.a. een betere bloedcirculatie. het bevat o.a. look. Maar heeft het voordeel dat je niet naar de onaangename geur van look ruikt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende natuurlijke reactie op de doorbloeding. De capsules zijn gemakkelijk in te slikken. Er is geen knoflooksmaak. Eenvoudig en makkelijk in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed , heb al jaren gebruikt, goed voor je immuniteit, geen reuk, verhoogd je weerstand, ben zelden ziek.qua prijs in vergelijking met een andere produkt is het een beste koop

Fytostar Giga Complex Knoflook kopen

Je kan Fytostar Giga Complex Knoflook van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
50+ > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
50+ > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Knoflook