Fytostar Echinacea Siroop Suikervrij 250 ml

€ 10,95
€ 9,86
(€ 3,94 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,09)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Fytostar Echinacea Siroop Suikervrij

Fytostar Echinacea suikervrij bevat Echinacea, dat helpt als ondersteuning voor de gezonde luchtwegen, de keel en het immuunsysteem. Deze formule bevat bovendien Zonnedauw, Grove Den en Wilde tijm die de gezondheid en de normale werking van de ademhaling helpen handhaven. De Zonnedauw en Rozemarijn helpen daarnaast het immuunsyteem te bevorderen. Deze formule is bovendien aangevuld met hoogwaardige essentiële oliën.

Gebruik van Fytostar Echinacea Siroop Suikervrij

Volwassenen: 3 tot 6 maal per dag 1 eetlepel. Kinderen (vanaf 3 jaar): 3 tot 6 maal per dag 1 theelepel.

Ingrediënten Fytostar Echinacea Siroop Suikervrij

Bestanddelen: per eetlepel (15ml), extract van: Zonnedauw: 300 mg. Heemst: 240 mg. Rozemarijn: 90 mg. Echinacea: 75 mg. Grove den: 30 mg. Wilde tijm: 7,5 mg. Essentiële oliën: Rozemarijn, Grove den en Wilde tijm. ZONDER SUIKER, GEZOET MET MALTITOL.

Waarschuwing

Niet langer dan 8 weken zonder onderbreking innemen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Na opening beperkt houdbaar. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Fytostar Echinacea Siroop Suikervrij 250 ml
€ 10,95
€ 9,86
(€ 3,94 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Fytostar Echinacea Siroop Suikervrij kopen

Je kan Fytostar Echinacea Siroop Suikervrij van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand