€ 38,99
€ 31,19
Bespaar 20% (€ 7,80)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Probactiol Plus

Probactiol Plus
Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden. 

1 capsule Probactiol Plus bevat 25 miljard levende bacteriën: 12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07.
Probactiol® Plus bevat ook vitamine D, ter ondersteuning van onze natuurlijke weerstand. Het volstaat om 1 capsule per dag te nemen. Probactiol kreeg als één van de enige merken het kwaliteitslabel toegekend van de Europese Wetenschappelijke Liga, een comité van wetenschappelijk gerenommeerde artsen en professoren. Dit onafhankelijke label is een belangrijke erkenning van ons onafgebroken streven om wetenschappelijk gefundeerde gezondheidsoplossingen te brengen.


Bacteriestammen en wetenschappelijke publicaties 
De gebruikte bacteriestammen in Probactiol® Plus vormen het onderwerp van talrijke klinische studies. Lactobacillus acidophilus NCFM® behoort tot de Lactobacillus acidophilus-soort. Deze stam is natuurlijk aanwezig in ons lichaam en daarom geschikt en veilig voor menselijk gebruik. Bifidobacterium lactis Bi-07 behoort tot de bifidobacteriën; dit is één van de meest voorkomende bacteriegroepen bij de mens. 
-synergie tussen beide stammen 
De combinatie van Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium werkt synergetisch (*). (*) Leyer GJ, Li S, Mubasher ME, Reifer C, Ouwehand AC. Probiotic effects on cold and influenza-like symptom incidence and duration in children. Pediatrics 2009;124:e172-e179. 
-maagzuur- en galzoutresistent 
Levende bacteriën zijn slechts efficiënt als ze de zure omgeving in de maag kunnen overleven. De gebruikte stammen in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en gal. Ze overleven in belangrijke mate de doorgang door de maag en dunne darm. 
-menselijke oorsprong 
De efficiënte bacteriën in het lichaam zijn van menselijke origine en niet van dierlijke. L. acidophilus NCFM® en B. lactis Bi-07 zijn natuurlijk aanwezig in de menselijke darmflora en worden daardoor uitstekend getolereerd. 

Optimale houdbaarheid
Probactiol® Plus wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitscontrolenormen om levensvatbaarheid, stabiliteit en doeltreffendheid te verzekeren. Probactiol® Plus is dan ook verpakt in donker glas met droogstop om de bacteriën te beschermen tegen blootstelling aan licht en vocht. Probactiol® Plus wordt bij voorkeur koel bewaard om zo de levensvatbaarheid ervan te garanderen tot vervaldatum. 

Geen gekende neveneffecten
Probactiol® Plus heeft geen gekende neveneffecten. 

Hoge dosering
1 capsule Probactiol® Plus bevat maar liefst 25 miljard levende bacteriën.

Indicatie

Voedingssupplement met levende bacteriën voor een een gezond darmstelsel en immuunsysteem.

Gebruik van Probactiol Plus

Het volstaat om 1 capsule per dag in te nemen. Het tijdstip waarop speelt weinig rol (bij voorkeur tijdens/bij de maaltijd). De levende bacteriën in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en galzouten. Ze overleven in belangrijke mate in de maag tijdens het eten. Praktisch wordt aangeraden om Probactiol® Plus 's morgens bij het ontbijt in te nemen met een glas water. Probactiol® Plus is smaakloos. Indien gewenst kan de capsule opengemaakt worden en het poeder vb. met yoghurt gemengd worden. Bij antibioticagebruik is het aangewezen Probactiol® Plus minstens 2 uur later dan de antibiotica in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus

1 capsule Probactiol Plus bevat 25 miljard levende bacteriën: 12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07.

Bijwerkingen van Probactiol Plus

Probactiol Plus heeft geen gekende neveneffecten.

Waarschuwing

Probactiol® Plus kan gebruikt worden vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een aangepaste Probactiol® Junior.
Probactiol Plus 60 capsules
€ 38,99
€ 31,19
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Betaalbaar voedingssupplement. Eén dagelijkse capsule bevat 25 miljard levende bacterien voor de ondersteuning van een goede darmflora, daarbij nog de aanvullende vitamine D. Zeker aan te raden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement helpt ons echt om een goede darmflora te onderhouden ondanks een gezonde voeding. Aangezien we heel gevoelig zijn, helpt het ons om ons darmflora in orde te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had een zeer onregelmatige stoelgang die vaak enkele dagen op zich liet wachten. Dit produkt is me aangeraden door een voedingspecialist en doet zijn werk.

Probactiol Plus kopen

Je kan Probactiol Plus van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora