€ 64,99
€ 51,99
Bespaar 20% (€ 13,00)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Probactiol Plus

Probactiol Plus
Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden. 

1 capsule Probactiol Plus bevat 25 miljard levende bacteriën: 12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07.
Probactiol® Plus bevat ook vitamine D, ter ondersteuning van onze natuurlijke weerstand. Het volstaat om 1 capsule per dag te nemen. Probactiol kreeg als één van de enige merken het kwaliteitslabel toegekend van de Europese Wetenschappelijke Liga, een comité van wetenschappelijk gerenommeerde artsen en professoren. Dit onafhankelijke label is een belangrijke erkenning van ons onafgebroken streven om wetenschappelijk gefundeerde gezondheidsoplossingen te brengen.


Bacteriestammen en wetenschappelijke publicaties 
De gebruikte bacteriestammen in Probactiol® Plus vormen het onderwerp van talrijke klinische studies. Lactobacillus acidophilus NCFM® behoort tot de Lactobacillus acidophilus-soort. Deze stam is natuurlijk aanwezig in ons lichaam en daarom geschikt en veilig voor menselijk gebruik. Bifidobacterium lactis Bi-07 behoort tot de bifidobacteriën; dit is één van de meest voorkomende bacteriegroepen bij de mens. 
-synergie tussen beide stammen 
De combinatie van Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium werkt synergetisch (*). (*) Leyer GJ, Li S, Mubasher ME, Reifer C, Ouwehand AC. Probiotic effects on cold and influenza-like symptom incidence and duration in children. Pediatrics 2009;124:e172-e179. 
-maagzuur- en galzoutresistent 
Levende bacteriën zijn slechts efficiënt als ze de zure omgeving in de maag kunnen overleven. De gebruikte stammen in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en gal. Ze overleven in belangrijke mate de doorgang door de maag en dunne darm. 
-menselijke oorsprong 
De efficiënte bacteriën in het lichaam zijn van menselijke origine en niet van dierlijke. L. acidophilus NCFM® en B. lactis Bi-07 zijn natuurlijk aanwezig in de menselijke darmflora en worden daardoor uitstekend getolereerd. 

Optimale houdbaarheid
Probactiol® Plus wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitscontrolenormen om levensvatbaarheid, stabiliteit en doeltreffendheid te verzekeren. Probactiol® Plus is dan ook verpakt in donker glas met droogstop om de bacteriën te beschermen tegen blootstelling aan licht en vocht. Probactiol® Plus wordt bij voorkeur koel bewaard om zo de levensvatbaarheid ervan te garanderen tot vervaldatum. 

Geen gekende neveneffecten
Probactiol® Plus heeft geen gekende neveneffecten. 

Hoge dosering
1 capsule Probactiol® Plus bevat maar liefst 25 miljard levende bacteriën.

Indicatie

Voedingssupplement met levende bacteriën voor een een gezond darmstelsel en immuunsysteem.

Gebruik van Probactiol Plus

Het volstaat om 1 capsule per dag in te nemen. Het tijdstip waarop speelt weinig rol (bij voorkeur tijdens/bij de maaltijd). De levende bacteriën in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en galzouten. Ze overleven in belangrijke mate in de maag tijdens het eten. Praktisch wordt aangeraden om Probactiol® Plus 's morgens bij het ontbijt in te nemen met een glas water. Probactiol® Plus is smaakloos. Indien gewenst kan de capsule opengemaakt worden en het poeder vb. met yoghurt gemengd worden. Bij antibioticagebruik is het aangewezen Probactiol® Plus minstens 2 uur later dan de antibiotica in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus

1 capsule Probactiol Plus bevat 25 miljard levende bacteriën: 12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07.

Bijwerkingen van Probactiol Plus

Probactiol Plus heeft geen gekende neveneffecten.

Waarschuwing

Probactiol® Plus kan gebruikt worden vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een aangepaste Probactiol® Junior.
Probactiol Plus 120 capsules
€ 64,99
€ 51,99
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol plus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  probactiol plus is iets dat je best langdurig neemt om de darmflora te versterken. Het werd door mijn arts voorgeschreven. Het is duur maar met een doos van 120 doe ik 4 maand dat valt dan toch weer mee. Het is goed dat er ook vit D bijzit.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wou eens afwisselen van het vorige merk dat ik gebruikte omwille van Prikkelbare dikke darm. Spijtig genoeg is het minder efficiënt, bij mij althans. Heb weer meer last van krampen. De volgende aankoop zal weer het vertrouwde merk zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al jaren en wil niet meer zonder. Als ex-stomapatiënte had ik vroeger veel last van mijn darmen en dat werd door Probactiol plus opgelost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is wel het beste voor de darmen die ik heb gebruikt na een behandeling in het het ziekenhuis daarna is het terug normaal geworden dank u daar voor
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  In tegenstelling tot het product Bion Transfit, dat ik kort geleden uitgeprobeerd heb maar veel duurder is in gebruik, doet het (veel goedkopere) product Probactiol Plus naar mijn ervaring niet wat het belooft. Met eerstgenoemd product was ik geneigd te geloven dat het de darmtransit bevorderde en de constipatie verminderde, het laatst genoemde product daarentegen is op dit punt teleurstellend. Eigenaardig toch, gezien het om min of meer gelijkaardige probiotica voor de darmtransit gaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Via een vriend heb ik Probactiol plus leren kennen. Ik heb geregeld last van de darmen en wanneer ik een periode Probactiol plus inneem, dan ondervind ik merkelijk verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  PROBACTIOL PLUS BEZORGT ONS EEN GOEDE DARMFLORA EN MAAKT DAT WE MINDER ONDERHEVIG ZIJN AAN ZIEKTES... BIJNA NOOIT HEBBEN WE NOG GRIEP. WORDT INGENOMEN SINDS +- 3 JAAR, op aanraden van onze HOMEOPATISCHE HUISARTS.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol Plus was mij aangeraden omdat ik met een kuur antibiotica steeds last kreeg van een vaginale schimmelinfectie en de medicatie die mijn dokter er voor bijschreef niet echt hielp. Na een 4-tal dagen was er inderdaad al een opmerkelijke verbetering. Maar het is ook effectief bij een darmontsteking. Een prima product!.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een super product,ben er haal blij mee tot nu toe. En jullie levering is de beste met altijd een leuke attentie.Dus ben nog even uitzoeken hoe het met de metarelax is maar anders bestel ik die ook bij jullie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste probioticum op de markt volgens specialist internist. Handig dat je slechts 1 capsule per dag hoeft te nemen. Snel verbetering merkbaar in darmstelsel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Over mijn bestelling, het gaat over de eerste keer en deze op aanraden van een vriend. Zeer tevreden over jullie snelheid, termijn, leveringsservice, verpakking, in één woord BRAVO. Wat betreft het product, ik kende het al maar wel tegen een veel hogere prijs dan die van jullie... Tot spoedig, bedankt. Groeten. (ik zou jullie ook reclame doen)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het produkt was in orde zoals het hoort te zijn vlugge bestelling wat ook belangrijk is. In de toekomst bestel in zeker nog. Ik zegge het voort. tot dan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I only take these sometimes, but my partner does every day, and he finds that the probiotics have made a huge difference to his immune system and his stomach. He doesn't get stomach viruses as often now.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Functiomed Probiactiol Plus zorgt ervoor dat de darmflora weer hersteld worden na een antibiotica kuur. De darmflora zorgt ervoor dat je weerstand hebt tegen allerlei virussen en bacteriën. Het is dus belangrijk om de darmflora te herstellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoontje had constant buikpijn, dokters vonden niets speciaal, enkel met een echo dat er veel lucht in de darmen zat en raden probactiol plus aan. Hij neemt dit nu ongeveer een jaar en de buikpijn is enkel teruggekomen op sportkamp toen hij de pillen niet bijhad. Dus ik denk dat ze voor hem helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Scherp geprijsd probioticum. Goede aanvulling van darmflora. Bij dagelijks gebruik zorgt het voor een vlotte stoelgang en de darmwerking wordt geactiveerd tot betere prestaties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit produkt al een paar jaar , het help mijn darmflora, ik heb minderbuikpijn en mijn toilet bezoeken zijn beter dan vroeger, goed produkt,,

Probactiol Plus kopen

Je kan Probactiol Plus van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora