Flexine 60 capsules

€ 30,32
€ 27,29
Bespaar 10% (€ 3,03)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Flexine

Glucosamine Glucosamine en Chondroïtine zijn 2 essentiele bestanddelen van onze beenderstructuur en ons kraakbeen. Glucosamine bevordert de produktie van collageen (hoofdbestanddeel van bindweefsel).

Chondroïtine Chondroïtine beschermt het kraakbeen tegen vroegtijdige slijtage. De combinatie van deze 2 bestanddelen is noodzakelijk voor de verlaging van glucosaminidase, een natuurlijk in het lichaam aanwezig enzyme, dat glucosamine afbreekt. OptiMSM OptiMSM is het enige door distillatie verkregen MSM (methylsulfonylmethaan) met een optimale zuiverheid. Het bevordert de vorming van het collageen dat noodzakelijk is voor de bescherming van het kraakbeen en het behoud van de flexibiliteit van de gewrichten. Silicium Silicium geeft de nodige elasticiteit aan het beenderweefsel en draagt bij tot de opbouw van de collageenmatrix noodzakelijk voor het vasthouden van het calcium.

Mangaan Mangaan komt tussen in de vorming van kraakbeenbestanddelen.

Indicatie

Flexine is efficiënt tegen de gewrichtsstijfheid door een vermindering van de pijn en een toename van de gewrichtsmobiliteit.
Belemmert de enzymen verantwoordelijk voor de verslechtering van de cellen van het kraakbeen
Verbetert de lubrificatie tussen het synoviale membraan en het kraakbeen.

Gebruik van Flexine

2-3 capsules per dag in te nemen met een glas water tijdens de maaltijden.

Ingrediënten Flexine

D-Glucosamine sulfaat (schalenextract van schaaldieren)...500 mg Chondroïtine sulfaat (extract van haaienkraakbeen).400 mg OptiMSM (methylsulfonylmethaan) 120 mg Siliciumchelaat 15 mg Mangaanchelaat (Mn: 0.75 mg) 5 mg

Flexine 60 capsules
€ 30,32
€ 27,29
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Flexine

Schrijf een review
  • 3/5
    Beoordeeld door
     
    Deze (tamelijk grote) capsules heb ik nu drie weken genomen a rato 2 per dag en ik voel voorzichtig beterschap in mijn kniegewricht nadat werd vastgesteld dat het kraakbeen er volledig stuk was.

Flexine kopen

Je kan Flexine van het merk Form'Axe, geproduceerd door FORM'AXE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten