Femoxir Anti-ageing voor de Vrouw 30 St tabletten

€ 29,00
€ 26,10
Bespaar 10% (€ 2,90)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Femoxir Anti-ageing voor de Vrouw

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het mogelijk is om de schade aan de cellen en organen, veroorzaakt door oxidatieve werking, gedeeltelijk te neutraliseren.

Een eerste groep ingrediënten zijn de planten. Vinca minor (kleine maagdenpalm) bevordert de bloedtoevoer naar de hersenen. Dioscorea villosa of Wild Yam is een plant, rijk aan saponinen, zoals dioscine, en zijn aglycon, diosgenine. Diosgenine is een fytohormoon en precursor van talrijke hormonen. Broccoli bevat sulforafaan als actieve stof en speelt een belangrijke rol in de detoxificatie van potentiële carcinogenen en chemische stoffen die het endocriene stelsel verstoren. Lijnzaad bevat lignanen die het SHBG (sex hormone binding globuline) stimuleren. SHBG bindt hormonen (vooral schadelijke hormoonmetabolieten) zodat ze hun activiteit niet kunnen uitoefenen. Maca of Peruviaanse ginseng (Lepidium meyenii) is een adaptogeen en werkt in op de stress-as (hypothalamus-hypofyse-bijnier). Pinus maritima - draagt bij tot een betere toevoer van nutriënten en helpt de capillairen te beschermen.

Een tweede groep bestanddelen wordt gevormd door diverse vitaminen (natuurlijke) en (co)-enzymen met antioxidatieve werking. Aangetoond werd dat deze de fluïditeit van de celmembranen kunnen verbeteren en de schade aan het DNA kunnen tegengaan.

Antioxidantia kunnen de ongunstige effecten van LDL-cholesterol op de vaatwand beperken waardoor het risico op een hartinfarct afneemt. Fosfatidylserine is van vitaal belang voor de structuur en de activiteit van alle cellen. In de hersenen speelt fosfatidylserine een belangrijke rol voor de signaalfunctie tussen hersencellen. Alfa-liponzuur is een antioxidans die het lichaam zelf aanmaakt en in grote hoeveelheden terug te vinden is in het hart, de lever en de nieren. In tegenstelling tot de meeste antioxidantia is liponzuur zowel water- als vetoplosbaar; liponzuur speelt een rol in het herstellen van energieniveaus en de algemene weerstand. Glutathionspiegels dalen bij het verouderen. Glutathion speelt een cruciale rol in het detoxificatieproces en speelt een essentiële rol bij de synthese en het herstel van leesfouten bij het kopiëren van DNA.

Co-enzym Q10 is een essentieel bestanddeel van de mitochondriën die instaan voor de energieproductie in de cel. De B-vitaminen oefenen een gunstige invloed uit op de zenuwwerking, tegelijkertijd spelen ze een voorname rol bij de omzetting van zowel omega-3 als omega-6 vetzuren tot hun respectievelijke prostaglandines, thromboxanen en leukotriënen. Die staan dan op hun beurt in voor de normale fysiologie van de meeste weefsels. Het spreekt vanzelf dat een voedingssupplement moet ingepast worden in een gezonde levenswijze. Daarbij zijn een evenwichtige voeding en ook lichaamsbeweging erg belangrijk. Het gebruik van specifieke antioxidantia kan allicht sommige ouderdomskwalen vertragen en de kwaliteit van het leven verbeteren.

Indicatie

Anti-ageing voor de vrouw

Gebruik van Femoxir Anti-ageing voor de Vrouw

1 tablet per dag innemen voor de maaltijd

Ingrediënten Femoxir Anti-ageing voor de Vrouw

-Maca 75 mg
-Dioscorea villosa 70 mg
-Fosfatidylserine (90%) 50 mg
-Brassica oleracea 25 mg
-Liponzuur 25 mg
-Linum usitatissimum (lijnzaad) 20 mg
-Ginkgo biloba nebulisaat 17.5 mg
-Vitamine C 15 mg
-Vitamine E 15 mg
-Vinca minor nebulisaat 15 mg
-Pinus maritima 10 mg
-Zink glycinaat (20%) 50 mg (= 10 mg Zn) Co-enzym Q10 7.5 mg
-Glutathion 7.5 mg
-Vitamine B6 0.5 mg
-Vitamine B9 100 µg
-Seleniummethionine (5000µg/g) 10 mg (= 50 µg Se)
-Vitamine B12 1.5 µg
Femoxir Anti-ageing voor de Vrouw 30 St tabletten
€ 29,00
€ 26,10

Laatste reviews en ervaringen met Femoxir anti-ageing voor de vrouw

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vindt het een prima produkt, voel me er tevens beter mee. het is beter voorkomen dan genezen en ouder worden doen we allemaal. dus ik raad dit product zeker aan
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nogal grote tabletten die moeilijk door te slikken zijn. Het duurt even voor deze tabletten hun werking doen maar eens ze resultaat geven, doen ze goed hun werk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima! Misschien iets meer info over het product zou fijn zijn. Dus een uitgebreide uitleg waarvoor je dit product gebruikt.... Verder snelle levering en goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Femoxir is aan te raden voor iedere vrouw. IK geloof in dit product. Het is een supplement die noodzakelijke lichaamsprocessen voor een gezond lichaam en geest ondersteunt.

Femoxir Anti-ageing voor de Vrouw kopen

Je kan Femoxir Anti-ageing voor de Vrouw van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
50+ > Vitaminen > Multivitaminen
50+ > Seksualiteit
50+ > Huidveroudering
50+ > Seksualiteit > Bevordering Sexuele Prestatie