Femiprim Vaginaal 250mg 12 tabletten

€ 16,90
€ 13,18
Bespaar 22% (€ 3,72)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/12/2017

Omschrijving van Femiprim Vaginaal 250mg

Vaginale tabletten om de vaginale flora te normaliseren.

Indicatie

Femiprim wordt gebruikt voor de natuurlijke bescherming van het micromilieu van de vagina door de pH (een maat van aciditeit) op fysiologisch niveau te houden. Een behandeling met Femiprim bevordert de groei van de normale saprofytenflora en creëert een ongunstige omgeving voor de ontwikkeling van pathogene bacteriën.

Gebruik van Femiprim Vaginaal 250mg

Elke dag, bij voorkeur 's avonds voor het slapengaan, één tablet diep in de vagina inbrengen. De Femiprim tablet lost traag op en geeft zijn actief bestanddeel af zodat de pH snel w ordt genormaliseerd. Om een langdurige normalisatie van de pH en de vaginale flora te waarborgen, wordt aanbevolen Femiprim meerdere weken te gebruiken, vooral als de omstandigheden een wijziging van de vaginale flora in de hand werken, bijv. tijdens de zwangerschap.

Femiprim kan in alle vieligheid gedurende meerdere maanden worden gebruikt.

Femiprim Vaginaal 250mg 12 tabletten
€ 16,90
€ 13,18

Laatste reviews en ervaringen met Femiprim vaginaal 250mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Femiprim werkt uitstekend bij een vaginale disbalans in de PH-waarden. Wordt als alternatief middel aangeraden bij bacteriële vaginitis en geeft geen enkele bijwerking. Je kan het zonder enig gevaar maanden aan een stuk gebruiken, ik heb het steeds in mijn medicijn kastje liggen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed,. zal verder gebruikt en gekocht worden. Dit werd aanbevolen door de dokter, is wel tijdelijk doeltreffend en zal door mijn vrouw verder worden gebruikt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  goed om vaginale flora in evenwicht te brengen, nadeel is dat je soms wit verlies hebt de volgende dag. Prijs valt mee. Ze raden aan het meerdere weken te gebruiken, dit vind ik niet nodig. Misschien in ernstige gevallen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Probleem opgelost: geen slechte geurtjes meer, al vanaf 2e dag gebruik.Enkel mocht de vorm en omhulsel vh product meer zijn aangepast aan vaginaal gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Om de pH van de vagina op niveau te houden, is dit een zeer goed product dat me werd aangeraden door mijn gynaecologe, in 2-3 dagen was de pH hersteld, en het product blijft lang goed dus je kan het gebruiken voor andere toepassingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kleine tabletten, makkelijk in gebruik. Geeft geen ongemakken, geeft geen extra afscheiding, ruikt niet. Je merkt er echt niets van. Zeer discreet product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na twee dagen helemaal geen klachten meer, geen geur, geen pijn en geen opgezette klieren. voelde me enorm ellendig, en dit medcicijn werkt erg snel en goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet bij mij alleszins wat het belooft te zullen doen: behoorlijk efficiënt en snel herstel van fauna en flora in dat extra gevoelig gebeid van mijn lichaam.

Femiprim Vaginaal 250mg kopen

Je kan Femiprim Vaginaal 250mg van het merk Omega OTC, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw