Fantomalt Instant 400 g

€ 6,79
€ 6,11
Bespaar 10% (€ 0,68)
Op voorraad
Promotie -10% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Omschrijving van Fantomalt Instant

Fantomalt is een dieetvoeding voor medisch gebruik bij de dieetbehandeling van personen met een onvoldoende energie-inname of verhoogde energiebehoefte. Fantomalt is een makkelijk te gebruiken energiesupplement gebaseerd op maltodextrine. Melkeiwit vrij. Gluten- en lactosevrij. Fantomalt lost in hete en in koude dranken gemakkelijk op. Is neutraal van smaak en kan aan zowel zoete als hartige voeding/drank worden toegevoegd. Geschikt voor gebruik in de keuken.

Gebruik van Fantomalt Instant

In dranken: strooi de vereiste hoeveelheid Fantomalt in de drank en flink roeren. In gerechten: los de vereiste hoeveelheid Fantomalt op in wat water en mang het met het warme of koude gerecht.
Fantomalt Instant 400 g
€ 6,79
€ 6,11

Laatste reviews en ervaringen met Fantomalt instant

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het is een handige doos wat je goed kunt afsluiten en heeft een degelijk maat lepel er bij. de poeder is smaak loos en had is handige . zo weten de kinderen zeker niet als er medicatie onder zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt uitstekend als bijvoeding tijdens de marathon. Geeft geen misselijkheid en zoete nasmaak. Veel beter en goedkoper dan alle isotone sportdranken.

Fantomalt Instant kopen

Je kan Fantomalt Instant van het merk Nutricia, geproduceerd door NUTRICIA, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Glutenvrij
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Koolhydraatrijke preparaten > Met/Zonder Vitamines/Mineralen op basis van dextrien-maltose
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Lactosevrij