€ 9,50
€ 7,03
Bespaar 26% (€ 2,47)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van Eupep 6

Een zwaar of ‘te vol’ gevoel, een overgevoeligheid voor geuren of bij het zien van bepaalde voedingsmiddelen, ongemak tijdens het reizen met een vliegtuig of de wagen zijn allemaal onaangename en slecht te verdragen tekens van een moeilijke vertering. Deze ongemakken gaan vaak gepaard met transpiratie, koud zweet, rillingen, overmatige speekselvorming of zin om de maaginhoud uit te braken. Gelukkig bestaan er oplossingen om aan deze vervelende momenten te verhelpen. Dat is de bedoeling van EUPEP6 en de bijbehorende adviezen. Ze hebben hun nut reeds bewezen.

EUPEP6 is geen geneesmiddel, maar een specifiek voedingssupplement voor verteringsstoornissen.

Gember en zijn gingerol
Gember staat bekend om zijn digestieve eigenschappen, omdat hij de gastrische secretie en de galsecretie stimuleert en verschillende verteringsenzymen activeert. Dit zorgt voor een snellere vertering van voedingsmiddelen. Gember werkt ook in op de overdracht van bepaalde soorten informatie naar de hersenen (bv. onaangename geur) door ze te controleren. Zo vermijdt hij onaangename lichaamsreacties. Gingerol is een van de belangrijkste werkzame bestanddelen van gember. Zonder gingerol zou gember de meeste van zijn eigenschappen verliezen. Niet alle gemberextracten zijn van dezelfde kwaliteit en/of bevatten dezelfde hoeveelheid gingerol! EUPEP6 respecteert de strengste kwaliteitsnormen en garandeert 5 mg gingerol per tablet.

Vitamine B6
Vitamine B6 draagt bij tot de goede werking van het zenuwstelsel. EUPEP6 is een van de eerste producten dat gember (gingerol) combineert met vitamine B6. Talrijke klinische studies hebben de doeltreffendheid van deze twee voedingssupplementen apart bewezen. Met EUPEP6 zijn ze allebei beschikbaar in één tablet.

Indicatie

De voornaamste redenen van een slechte vertering:
- Zwangerschap
- Voedselvergiftiging
- Intoleranties (bv.: lactose, gluten, ...)
- Alchoholmisbruik
- Overvloedige maaltijd
- Verstoring van het inwendige oor wegens bepaalde bewegingen (reizen)
- Hevige emotionele shock
- Voor een examen, bij het zien van bloed...
- Onaangename geuren
- Zonnesteek

Gebruik van Eupep 6

Voor kinderen vanaf 3 jaar : 1 tablet, 1 tot 2 maal per dag
Voor kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet, 1 tot 3 maal per dag
Voor zwangere vrouwen : 1 tablet, 2 tot 3 maal per dag
Voor volwassenen en adolescenten : 1 tablet, 4 maal per dag

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden.
Naargelang het geval zal de optimale verlichting tussen 1 en 5 dagen worden bereikt.
EUPEP6 wordt goed getolereerd en bevat geen lactose, geen gluten en geen suiker.

Ingrediënten Eupep 6

EUPEP6 bevat 100 mg gestandaardiseerd gemberextract (Zingiber officinale Roscoe) en 1,5 mg vitaminen B6 (Pyridoxine HCI) wat 107,1% van de ADH vertegenwoordigd (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid). 100 mg gestandaardiseerd gemberextract stemt overeen met 500 mg gemberpoeder.

Gestandaardiseerd gemberextract (Zingiber officinale Roscoe) 100 mg equivalent aan 5mg gingerol, vitamine B6 (Pyridoxine HCl) 1,5 mg (107,1% ADH)- Vulstoffen: microkristallijne cellulose (E460), tweebasis calciumfosfaat (E341), natrium-croscarmel- lose (E468), colloïdaal silicium (E551) - Antiklontermiddel : Talk (E553b), magnesiumstereaat (E470b), stearinezuur (E570) – Glansmiddelen: hypromellose (E464), microkristallijne cellulose (E460) - Kleurstof: titaandioxide (E171).

Waarschuwing

Voorzorgsmaatregel:
gember moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt bij personen die galstenen hebben.

Te bewaren op kamertemperatuur, tussen 15° en 25°C, op een droge plaats en beschermd tegen vochtigheid.
De houdbaarheid staat op de verpakking.
Buiten het bereik en het zicht van kinderen bewaren.
Eupep 6 30 tabletten
€ 9,50
€ 7,03

Laatste reviews en ervaringen met Eupep 6

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het moet doen. Een pilletje per dag is voor mij voldoende ook al staat er op de bijsluiter dat je er toch tot vier per dag mag nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eupep is een zeer goed plantaardig middel tegen krampen en maagpijn. Ik vind dit minstens even goed als Motilium, en ik heb het altijd bij. Het helpt ook tegen misselijkheid bij migraine.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter heeft regelmatig last van haar maag met oprispingen en zo. Het werkt iets langzamer maar eens het werk doet het goed. Zij is er zeer te vrede over
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  µEupep helpt zeer goed bij spijsverteringsproblemen, heb vaak last van moeilijke vertering enz... dan neem ik een pilletje en al heel gauw voel ik dat het beter gaat, het is gemakkelijk in te nemen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik wacht op het einde van de doos om een mening te geven. Voor het moment dat alles in orde is, zie ik een lichte verbetering, ik hoop dat de spier- en gewrichtspijn volledig zal verdwijnen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Helpt echt om zware en vette gerechten te verteren. Verlicht misselijkheid. Het is een geweldig alternatief voor sommige schadelijke drugs die hetzelfde effect hebben en bovendien natuurlijk zijn!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dochter heeft gebruikt en niet ongemakkelijk geweestin de wagen ... super anders altijd dat ze klaagt van buikpijn .. nu goedkoop en geen medicatie maar op basis van kruiden.... i like it ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert maanden had ik hevige last van een opgeblazen gevoel tijdens en na het eten , rillingen , echt ongemakkelijk na drinken en eten .Een maagonderzoek laten doen ,geen problemen vastgesteld , zal wel stress zijn ! Door een nieuwe huisartse Similase leren kennen wat wel duur was bij de apotheker 40 euro voor 60 tabletten wat snel verbetering bracht ,ik voelde me in maanden beter dag na dag , in een week echt formidabel ,maar wel duur !mijn maag heeft veel te verduren gekregen van medicatie de laatste 30 jaar , toen ik keek bij Farmaline krijg ik Similase aan 38 euro voor 120 tabletten ,het verschil is snel gemaakt .Ik nam ook motilium maar dat mag je niet langdurig nemen , bij Farmaline Eupep6 gevonden op basis van gember , in Similase is er ook gember , dus neem ik nu dagelijks Similase en Eupep6 voor een doeltreffend resultaat . Bedankt Farmaline .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  -gebruikt bij een slechte vertering en ik merkte een vlotte verbetering ! -ook genomen na een feestmaaltijd en het heeft zeker geholpen -vroeg op reis vertrekken naar het zuiden en de auto besturen zonder gegeten te hebben kan ik niet, na mn eten 1 tablet (en evtl na 2 uur nog 1) is prima dan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nogal eens last van maagklachten.Misselijk, onpasselijk. Vroeger gebruikte ik daarvoor motilium, maar Eupep 6 lijkt me een goed en gezonder alternatief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben tevreden over het product.Ik zocht een alternatief voor motilium wat nu alleen nog op voorschrift te verkrijgen is. Ik voel er mij goed bij en kan het zeker aanraden.

Eupep 6 kopen

Je kan Eupep 6 van het merk Bepharbel, geproduceerd door BEPHARBEL MANUFACTURING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering