€ 9,50
€ 7,98
Bespaar 16% (€ 1,52)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/03/2019

Omschrijving van Eupep 6

Een zwaar of ‘te vol’ gevoel, een overgevoeligheid voor geuren of bij het zien van bepaalde voedingsmiddelen, ongemak tijdens het reizen met een vliegtuig of de wagen zijn allemaal onaangename en slecht te verdragen tekens van een moeilijke vertering. Deze ongemakken gaan vaak gepaard met transpiratie, koud zweet, rillingen, overmatige speekselvorming of zin om de maaginhoud uit te braken. Gelukkig bestaan er oplossingen om aan deze vervelende momenten te verhelpen. Dat is de bedoeling van EUPEP6 en de bijbehorende adviezen. Ze hebben hun nut reeds bewezen.

EUPEP6 is geen geneesmiddel, maar een specifiek voedingssupplement voor verteringsstoornissen.

Gember en zijn gingerol
Gember staat bekend om zijn digestieve eigenschappen, omdat hij de gastrische secretie en de galsecretie stimuleert en verschillende verteringsenzymen activeert. Dit zorgt voor een snellere vertering van voedingsmiddelen. Gember werkt ook in op de overdracht van bepaalde soorten informatie naar de hersenen (bv. onaangename geur) door ze te controleren. Zo vermijdt hij onaangename lichaamsreacties. Gingerol is een van de belangrijkste werkzame bestanddelen van gember. Zonder gingerol zou gember de meeste van zijn eigenschappen verliezen. Niet alle gemberextracten zijn van dezelfde kwaliteit en/of bevatten dezelfde hoeveelheid gingerol! EUPEP6 respecteert de strengste kwaliteitsnormen en garandeert 5 mg gingerol per tablet.

Vitamine B6
Vitamine B6 draagt bij tot de goede werking van het zenuwstelsel. EUPEP6 is een van de eerste producten dat gember (gingerol) combineert met vitamine B6. Talrijke klinische studies hebben de doeltreffendheid van deze twee voedingssupplementen apart bewezen. Met EUPEP6 zijn ze allebei beschikbaar in één tablet.

Indicatie

De voornaamste redenen van een slechte vertering:
- Zwangerschap
- Voedselvergiftiging
- Intoleranties (bv.: lactose, gluten, ...)
- Alchoholmisbruik
- Overvloedige maaltijd
- Verstoring van het inwendige oor wegens bepaalde bewegingen (reizen)
- Hevige emotionele shock
- Voor een examen, bij het zien van bloed...
- Onaangename geuren
- Zonnesteek

Gebruik van Eupep 6

Voor kinderen vanaf 3 jaar : 1 tablet, 1 tot 2 maal per dag
Voor kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet, 1 tot 3 maal per dag
Voor zwangere vrouwen : 1 tablet, 2 tot 3 maal per dag
Voor volwassenen en adolescenten : 1 tablet, 4 maal per dag

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden.
Naargelang het geval zal de optimale verlichting tussen 1 en 5 dagen worden bereikt.
EUPEP6 wordt goed getolereerd en bevat geen lactose, geen gluten en geen suiker.

Ingrediënten Eupep 6

EUPEP6 bevat 100 mg gestandaardiseerd gemberextract (Zingiber officinale Roscoe) en 1,5 mg vitaminen B6 (Pyridoxine HCI) wat 107,1% van de ADH vertegenwoordigd (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid). 100 mg gestandaardiseerd gemberextract stemt overeen met 500 mg gemberpoeder.

Gestandaardiseerd gemberextract (Zingiber officinale Roscoe) 100 mg equivalent aan 5mg gingerol, vitamine B6 (Pyridoxine HCl) 1,5 mg (107,1% ADH)- Vulstoffen: microkristallijne cellulose (E460), tweebasis calciumfosfaat (E341), natrium-croscarmel- lose (E468), colloïdaal silicium (E551) - Antiklontermiddel : Talk (E553b), magnesiumstereaat (E470b), stearinezuur (E570) – Glansmiddelen: hypromellose (E464), microkristallijne cellulose (E460) - Kleurstof: titaandioxide (E171).

Waarschuwing

Voorzorgsmaatregel:
gember moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt bij personen die galstenen hebben.

Te bewaren op kamertemperatuur, tussen 15° en 25°C, op een droge plaats en beschermd tegen vochtigheid.
De houdbaarheid staat op de verpakking.
Buiten het bereik en het zicht van kinderen bewaren.
€ 9,50
€ 7,98

Laatste reviews en ervaringen met Eupep 6

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Echt super product. Aangeraden geweest door mijn apotheker en niets heeft zijn werk ooit beter gedaan. En ik heb andere dingen geprobeerd uit noodzaak, dus ik heb kunnen vergelijken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   

  Doet wat het moet doen. Een pilletje per dag is voor mij voldoende ook al staat er op de bijsluiter dat je er toch tot vier per dag mag nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Eupep is een zeer goed plantaardig middel tegen krampen en maagpijn. Ik vind dit minstens even goed als Motilium, en ik heb het altijd bij. Het helpt ook tegen misselijkheid bij migraine.

  Was deze beoordeling nuttig?

Eupep 6 kopen

Je kan Eupep 6 van het merk Bepharbel, geproduceerd door BEPHARBEL MANUFACTURING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering