€ 7,90
€ 7,11
(€ 14,22 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,79)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Eucalysept Aroma 50 ml emulsie

Omschrijving van Eucalysept Aroma

Eucalysept Aroma
Eucalysept aroma verzamelt de weldaden van de essentiële oliën van eucalyptus en ravintsara in een zachte emulsie die niet klevend is. Eucalysept aroma kan worden gebruikt bij het masseren van de borst, bij inhalatie of in het bad.

Gebruik van Eucalysept Aroma

Eucalysept Aroma kan als inhalatie, massage, in het bad of in luchtbevochtigers worden gebruikt. Het is aanbevolen de handen goed te spoelen na de toepassing, om elk contact van het zuivere product met de ogen of slijmvliezen te vermijden.
(1 dosis = 2 ml)

Massage: het product (1 dosis) op de borst aanbrengen en inmasseren, 2 tot 3 keer per dag.

Inhalatie: het product (2 dosissen) in een kom kokend water doen en zachtjes mengen. Gedurende 5 minuten inhaleren door in te ademen via de neus en uit te ademen via de mond. Voer dit 2 tot 3 keer per dag uit. Na elke inhalatiebeurt is het aanbevolen 15 tot 20 minuten binnen te blijven aangezien de luchtwegen dan erg gevoelig zijn.

Bad: het product (3 dosissen) in het badwater doen.

Luchtbevochtiger: voor het zuiveren van de lucht giet u het product (4 dosissen) in een luchtbevochtiger die u op een radiator of in een pan met kokend water plaatst. Voer deze handeling minstens één keer per dag uit. Deze toepassing kan ook worden uitgevoerd in de babykamer.

Ingrediënten Eucalysept Aroma

AQUA, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, ANIBA ROSAEODORA OIL, CINNAMOMUM CAMPHORA OIL, ACRYLAMIDE COPOLYMER, PARAFFINUM LIQUIDUM, POLYSORBATE-85, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE.

Waarschuwing

VOORZORGSMAATREGELEN :

- Enkel geschikt voor uitwendiggebruik.
- Niet gebruiken als neusdruppels of in een aërosoltoestel.
- Voorzichtigheid is geboden in geval van antecedenten van convulsies.
- Niet gebruiken voor inhalatie, massage of in het bad bij kinderen die jonger zijn dan 3 jaar.
- Niet gebruiken bij zwangere vrouwen of tijdens de borst- voeding.
Eucalysept Aroma 50 ml emulsie
€ 7,90
€ 7,11
(€ 14,22 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Eucalysept aroma

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Bij een verkoudheid is een bad met 2 doseringen eucalysept een aanrader. De luchtwegen worden hierdoor op een aangename manier vrijgemaakt, een echte verademing.

Eucalysept Aroma kopen

Je kan Eucalysept Aroma van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen