€ 23,99
€ 21,59
(€ 2159,00 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 2,40)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Etixx Isotonic Sinaas

Tijdens het sporten gaat het lichaam transpireren. Het lichaam doet dit om ervoor te zorgen dat de lichaamstemperatuur niet te hoog oploopt. Transpireren kan invloed hebben op het prestatievermogen. Het is daarom belangrijk om goed te blijven drinken. Ideaal om te drinken is Etixx ISOTONIC (isotone dorstlesser met neutrale pH)

Indicatie

Isotone dorstlesser met neutrale pH
- Isotone dorstlesser met juiste osmolariteit en suikersamenstelling
- Snelle aanvulling van vocht en mineralenverlies bij training en sportprestaties
- Beperkt het vochtverlies tijdens de prestatie

Gebruik van Etixx Isotonic Sinaas

35 g poeder oplossen in 500 ml water (2 schepjes= 35 g poeder).

Ingrediënten Etixx Isotonic Sinaas

35 g poeder bevat:
Maltodextrine 21 g - Suiker 3,5 g - Fructose 3,5 g - Dextrose 3,5 g - Natriumchloride 700 mg - Sinaas, Citroenzuur (aroma's) - Kalium (als fosfaat) 600 mg (30% ADH) - Calcium (als carbonaat) 120 mg (15% ADH) - Magnesium (als citraat) 56 mg (15% ADH) - Sucralose, Acesulfaam K (zoetstoffen) - Oranjegeel (kleurstof) kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden - Mangaan (als bisglycinaat) 0,525 mg (26% ADH)
€ 23,99
€ 21,59
(€ 2159,00 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Etixx isotonic sinaas

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Precies wat ik ervan verwacht. Zeer duidelijke productinformatie beschikbaar met duidelijke formulering van toepassingen en hoeveelheden. Geen overdreven sinaasappel smaak. Correct en zéér snelle levering. Top product - Top service
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze prima dorstlesser van Etixx niet enkel tijdens het fietsen maar ook bij andere langdurige inspanningen zoals snoeien van hagen en kappen van bomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Superproduct lekkere smaak en geen onaangename nasmaak, plakt ook niet in de mond en geeft voldoende dorstlessing. Ik kan het aan iedere recreatieve sporter aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een smaakvolle after sport drank om een versnelde recuperatie te hebben. Wordt goed verdragen door maag en spijsvertering onmiddellijk na het sporten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede isotone dorstlesser voor te drinken tijdens het sporten. De smaak is zeer aangenaam. Het is wel belangrijk dat je de juiste dosering neemt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al verschillende sportdranken geprobeerd maar deze isotonic van Etixx valt heel goed mee.Geen plakkerig gevoel in de mond en de smaak van sinaasappel is best lekker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn favoriete sportdrank, valt helemaal niet zwaar op de maag, is lekker van smaak. Ik gebruik hem voor en na elke training, tijdens marathonvoorbereiding neem ik hem ook mee tijdens de trainingen en bevalt me zeer goed, heb er al verschillende uitgetest maar deze is mijn favoriet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eén van de betere dorstlessers als men overdrijfd met de dosering en verminderd met bv. 50 gr/500 cl, voelt anders te plakkerig aan in de mond met zeer warm weer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangename smaak bij de aangegeven doseringen (gemakkelijk in te schatten dankzij meegegeven maatlepeltje in de doos.) Kortom een echte aanrader als sportdrank voor duursporters.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  best in de koelkast bewaren, maatschepje misschien wat groot om de drinkbus te vullen maar is een geweldige dorstlesser en isotone drank, qua prijs voordeliger dan al de andere drankjes. Geen al te zoete smaak en absoluut geen nasmaak. goed verteerbaar en lekker.

Etixx Isotonic Sinaas kopen

Je kan Etixx Isotonic Sinaas van het merk Etixx, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sportvoeding & Energiedrinks of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor sportinspanningen
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Energiedranken