€ 30,00
€ 27,00
Bespaar 10% (€ 3,00)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Equilac paardenmelk

Equilac maakt de probleemhuid weer gezond van binnenuit, aan de bron van de klacht. Het is een veel gebruikt en veilig voedingssupplement dat sinds het ontstaan in 1999 duizenden tevreden gebruikers telt.

Voedingssupplement met paardenmelk
 
De voordelen van Equilac Capsules
 
 • Maakt uw huid weer gezond van binnenuit
 • Kalmeert bij rode en gevoelige huid
 • Houdt uw huid onder controle
 • Verhoogt de weerstand van de huid
 • Maakt de huid minder gevoelig
 • Geen bijwerkingen
 
Samenstelling:
Per capsule:
Geconcentreerde paardenMELK 600 mg, ascorbinezuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide, gelatine capsule.
 
Allergeneninformatie
Bevat melk (lactose)
 
Gebruik:
Volwassenen twee capsules per dag
Kinderen tot 12 jaar 1 capsule per dag
Gebruik 3 maanden voor optimaal resultaat.
 
Fabrikant
Horsepower BVBA
Ambachtstraat 1,
B-9700 Oudenaarde
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

12-2014

Indicatie

huidklachten, maag-en darmklachten.

Gebruik van Equilac paardenmelk

Neem als voedingssupplement twee (2) capsules per dag met voldoende water: één (1) capsule tijdens het ontbijt en één (1) capsule tijdens het avondmaal. Overschrijd de aanbevolen dosis niet. Voor een optimaal resultaat zijn ook een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding belangrijk.
 
Equilac Paardenmelk Capsules is geschikt voor vrouwen en mannen vanaf 18 jaar die hun huid van binnenuit willen verzorgen en verzachten. Dit product is geschikt voor alle huidtypes. Gebruik Equilac Paardenmelk Capsules echter niet als je overgevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Ingrediënten Equilac paardenmelk

Equilac werkt in op de immuniteit dankzij het ontstekingsremmend eiwit Lactoferrine. Dit is een lichaamseigen antibioticum die in een hoge concentratie aanwezig is in geconcentreerde paardenmelk. De inname van Lactoferrine verhoogt de weerstand van de huid tegen ontstekingen waardoor de symptomen van huidklachten gereduceerd kunnen worden en opstoten kunnen vermeden worden

Portiegrootte: 2 capsules
Hoeveelheid per portie% Dagelijkse waarde
Geconcentreerde paardenmelk1200 mg*
Vitamine C 18 mg30%
* Dagelijkse waarde niet vastgesteld
Andere ingrediënten: Ascorbinezuur, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, gelatinecapsule.

Bijwerkingen van Equilac paardenmelk

- Tijdens de eerste maand van gebruik kunnen uw symptomen toenemen. Dit is echter volledig normaal: uw lichaam en immuunsysteem hebben tijd nodig om zich aan te passen. Het is belangrijk dat u volhoudt: deze ongewenste bijwerkingen zullen namelijk snel verdwijnen.
- Equilac is een natuurlijk product, geen medicijn. U kunt het dus perfect combineren met traditionele medicatie. Raadpleeg bij twijfel uw arts of apotheker.
- Indien u slechts een lichte vorm van diabetes hebt, mag u Equilac gebruiken. Equilac bevat namelijk een kleine hoeveelheid lactose (melksuiker).

Waarschuwing

Equliac kan niet gebruikt worden:
- bij lactose-intolerantie
- tijdens de zwangerschap
- bij allergie voor paarden
€ 30,00
€ 27,00

Laatste reviews en ervaringen met Equilac paardenmelk

Schrijf een review
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geen verbetering in de conditie van mijn huid of hoofdhuid. Maar ook geen irritaties. Ik ga op zoek naar een andere behandeling, ik denk niet dat equilac geschikt is voor seborrheïsche dermatitis
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben hier zeer tevreden over. Mijn psoriasis is serieus geminderd sinds de inname van equilac. Ik zal dit dan ook blijven gebruiken om geen terugval te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van acne, en ontstekingen sinds ik deze paardenmelk capsules slik ziet de huid er veel rustige uit! Blijf door gaan met de pillen, en het is natuurlijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er van overtuigd dat deze Equilac tabletten zinvol zijn om de huid te ondersteunen. Ik heb zelf ervaren dat de zongevoeligheid lager ligt dan in de periodes dat ik de tabletten niet gebruikt heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Equilac gebruik ik regelmatig in het voor- en najaar doe ik een kuur het is goed voor de huid het versterkt en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.Ook de bodycremé vind ik heerlijk en zacht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Equilac neem, zijn alle abnormale huidproblemen opgelost, onder andere huidschilfertjes aan de ellebogen, wondjes die maar niet wilden genezen waren na enkele weken verdwenen en dit met twee capsules per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van vrienden hebben wij dit product uitgetest om hardnekkige en aanhoudende psoriasis te behandelen. Een verbetering was snel en op een veelbetekenende wijze merkbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had heel erge last van een extra droge huid en eczeem voor ik deze capsules nam. Nu met deze capsules (en in combinatie met de bodycream van Equilac) is mijn huid volledig hersteld, voelt heel zacht aan en geen last meer van eczeem. Dit is echt een top product, dat zeker zijn geld waard is! Een echte aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Equilac capsules gebruik ik nu voor de vierde maand. Ik moet toegeven dat mijn huidaandoening (psoriasis)aanzienlijk is verminderd.Mijn huid is rustiger geworden en ik krab nu veel minder. Ik ga dus ook door met deze capsules.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I've given it a 5 out of 5 because it does seem to be working against my skin condition althought it is a minimum 3 month trail period and I've only been going for 2 weeks.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas 15 dagen geleden begonnen; naast soriatan en uv; al meer comfort, minder jeuk; ik zal mijn mening weer geven aan het einde van de 3 maanden die ik besteld heb
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  na 3 weken behandeling begin ik kleine verbeteringen te zien, maar ik ben niet al te gelukkig. Ik wacht liever tot na een maand behandeling
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik veronderstel dat ik meer geïmpregneerd moet worden met het actieve product en dat het voorbarig is om een meer definitief advies te geven. Op dit moment zie ik geen significant verschil..... om over een maand te worden beoordeeld!
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik kan nog geen definitief advies geven omdat ik het product nog maar 1 1/2 maand heb gebruikt en er een kuur van 3 maanden voor nodig is. Tot nu toe zie ik een kleine verbetering, maar ik hoop nog veel meer aan het einde van de 3 maanden. Met vriendelijke groeten

Equilac paardenmelk kopen

Je kan Equilac paardenmelk van het merk Equilac, geproduceerd door EQUILAC LLC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Welzijn