€ 21,95
€ 16,68
Bespaar 24% (€ 5,27)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van DormixX

Plantenextract met extra hoge dosis en concentratie van kalmerende bestanddelen.

Een plantenextract is een mengsel van een groot aantal werkzame stoffen. Het extract dankt zijn werking aan de synergie (samenwerking) tussen die verschillende stoffen en niet aan de werking van slechts 1 stof.

Voor de ontwikkeling van onze extracten werd een optimale high tech extractietechnologie toegepast, om op die manier alle werkzame stoffen te bewaren en te concentreren.

Onze extracten zijn zeer zuiver. De keuze, combinatie en dagdosis van onze plantenextracten zijn wetenschappelijk sterk onderbouwd en correct.

Voor de samenstelling van onze plantenextracten kiezen wij voor hoge concentraties aan werkzame bestanddelen. Zo volstaat meestal 1 inname van 1 tablet per dag.

Indicatie

Helpt bij het inslapen.

Gebruik van DormixX

1 tablet per dag.

Ingrediënten DormixX

500 mg Valeriana officinalis
120 mg Humulus lupus
DormixX 40 tabletten
€ 21,95
€ 16,68

Laatste reviews en ervaringen met Dormixx

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit geneesmiddel is strikt genomen geen slaappil, maar het maakt een diepere slaap mogelijk, zonder wakker te worden midden in de nacht, en een snellere slaap. Ik merkte geen bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DormixX is n goed en veilig produkt om op n rustige manier in t slaap te valen, zonder bijwerkingen of gewenninghet is n waardevolle inslaper, langdurige innamen is niet schadelijk
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt goed bij het inslapen. In de gebruiksaanwijzing staat dat het 1u voor het slapen gaan dient te worden ingenomen, bij mij werkt het na 40min. al. Volledig gebaseerd op planten en heeft geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een slechte slaper, dus een beetje hulp kan soms handig zijn. Deze tabletten zijn prima. Het zorgt voor net iets meer ontspanning, waardoor ik makkelijker inslaap. En als ik 's nachts wakker word, slaap ik ook weer makkelijk in. 's Ochtends merk je er niets van, er blijft dus niets hangen. Ik gebruik ook 1 tablet als ik moet vliegen, dat werkt ook prima. Ben ik tenminste niet overspannen als we landen...
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Het product helpt als je al een goede slaper bent. Ik vind het niet sterk genoeg voor mensen met echte slaapproblemen, zeker niet als inslaap hulpmiddel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een waardig alternatief om goed te slapen en op plantaardige basis, i like it :) en heb het ook al aan een aantal vrienden aangeraden, die ook tevreden zijn.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Heb om de dag een tablet ingenomen maar helaas.... ik lig nog steeds te stuiteren in mijn bed; ze werken dus absoluut niet, net als melatonine overigens. Zonde van het geld dus!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gebruik ik al een paar jaar om meer ontspannen te kunnen slapen. Ik koop dit bij Farmaline.nl, omdat het in deze dosering/samenstelling niet in Nederland te koop is bij drogist of apotheek. Wel in België of bij Farmaline. Voor mij werkt Dormixx 40 meestal naar wens.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu reeds eeen tweede doosje begonnen. Heb soms de indruk dat het wel wat helpt maar ik ben zo een moeilijke inslaper. Maar heb wel de indruk dat ik dieper slaap.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Relatief goede werking...één dag gebruik ik een "echt" slaappilletje, maar om gewenning hieraan wat te verminderen neem ik de dag erna een Dromixx, moet echt wel uur op voorhand voor goede werking te ondervinden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een veel diepere slaap en voel me beter uitgeslapen sedert ik Dormixx gebruik. Mijn zoon die ook fibromyalgie heeft en moeilijk kan inslapen voelt zich er ook beter mee.

DormixX kopen

Je kan DormixX van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress