€ 14,95
€ 11,36
Bespaar 24% (€ 3,59)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/05/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van DormixX

Plantenextract met extra hoge dosis en concentratie van kalmerende bestanddelen.

Een plantenextract is een mengsel van een groot aantal werkzame stoffen. Het extract dankt zijn werking aan de synergie (samenwerking) tussen die verschillende stoffen en niet aande werking van slechts 1 stof.

Voor de ontwikkeling van onze extracten werd een optimale high tech extractietechnologie toegepast, om op die manier alle werkzame stoffen te bewaren en te concentreren.

Onze extracten zijn zeer zuiver. De keuze, combinatie en dagdosis van onze plantenextracten zijn wetenschappelijk sterk onderbouwd en correct.

Voor de samenstelling van onze plantenextracten kiezen wij voor hoge concentraties aan werkzame bestanddelen. Zo volstaat meestal 1 inname van 1 tablet per dag.

Indicatie

Helpt bij het inslapen.

Gebruik van DormixX

1 tablet per dag.

Ingrediënten DormixX

500 mg Valeriana officinalis
120 mg Humulus lupus
€ 14,95
€ 11,36

Laatste reviews en ervaringen met DormixX

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  nog niet geprobeerd, gelieve later mijn oordeel te vragen. Binnen de 2 weken zal ik deze Dormix tabletten hoogstwaarschijnlijk wél uitgeprobeerd kunnen hebben en zend u graag dan mijn feedback.

  Was deze beoordeling nuttig?

DormixX kopen

Je kan DormixX van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress