Derma bright 30 St Capsules

Annique 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 36,95
€ 33,26
Bespaar 10% (€ 3,69)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Derma bright

 

Derma Bright Capsules bevatten een effectief serum tegen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken met een zijdezachte en lichte textuur. Het verbetert de uitstraling van de grauwe, vale huid en vermindert pigmentvlekken. Het serum is verrijkt met twee vormen van pure Vitamine C, in combinatie met een time-release technologie (Microsponge© Vitamin C).

 

Reeds vanaf de applicatie van de eerste capsule worden de tekenen van huidveroudering tegen gegaan, terwijl u slaapt. Het vervaagt bestaande pigmentvlekken aan de oppervlakte en voorkomt het ontstaan van nieuwe pigmentatie. Zorgt voor een frisse, heldere stralende huid en voor een verbetering van de huidstructuur en verfijning van de poriën.

Toepassing

Gebruik Derma Bright Capsules één maal per dag ’s-Avonds, na de Annique Cleanser en Annique Skin Detox. Zo wordt de huid optimaal voorbereid op Annique Derma Bright. Gebruik in combinatie met RetiniQ voor een Vitamine A boost voor sneller resultaat. Bij behandeling van pigmentvlekken altijd in combinatie met de Annique Sun Block spf 30 gebruiken.

Derma bright 30 St Capsules
€ 36,95
€ 33,26

Derma bright kopen

Je kan Derma bright van het merk Annique, geproduceerd door , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn