€ 20,95
€ 18,86
Bespaar 10% (€ 2,09)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Depraxan

Depraxan is een voedingssupplement en bevat *Hypericum perforatum (Sint-Janskruid) dat traditioneel gebruikt wordt voor een goede gemoedstoestand.

Kruiden met vitaminen.

Ingredienten per tablet:
Sintjanskruidextract 150 mg (Hypericum perforatum, maltodextrine);
Extract van stinkende ballote 150 mg (maltodextrine, Ballota nigra, siliciumdioxide); 
L-tryptofaan 50 mg;
Biotine (mannitol, biotine 150 μg = 300% ADH);
Pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur 200 μg = 100% ADH);
vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, magnesiumstearaat, talk, triglycerides; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.
ADH: Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Gebruik:
Volwassenen: 1 tablet per dag bij het eten of volgens voorschrift

Fabrikant:
Omega Pharma Belgie
Venecoweg 26
9810 Nazareth
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Indicatie

Depraxan is een voedingssupplementen op basis van Hypericum perforatum (Sint-Janskruid) dat traditioneel gebruikt wordt voor een goede gemoedstoestand en Ballota nigra dat een ontspannend en rustgevend gevoel ondersteunt.

Gebruik van Depraxan

Volwassenen en vanaf 12 jaar: 2 x 1 tablet per dag bij het eten of volgens voorschrift.

Ingrediënten Depraxan

1 tablet bevat: Sintjanskruidextract 150 mg (Hypericum perforatum, maltodextrine); extract van stinkende ballote 150 mg (maltodextrine, Ballota nigra, siliciumdioxide); L-tryptofaan 50 mg; biotine (mannitol, biotine 150 μg = 300% ADH); pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur 200 μg = 100% ADH); vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, magnesiumstearaat, talk, triglycerides; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

€ 20,95
€ 18,86
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Depraxan

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Hallo, Jeje, Depraxan was een echte steun voor mij: Het eerste effect dat ik voelde met Depraxan was een terugkeer naar meer sereniteit, mijn stress verlicht, waardoor ik gemakkelijker uit mijn schulp kon komen, om wat lucht te krijgen en weer vrienden te zien, dan kwam de energie beetje bij beetje terug naar me toe; misschien heb je wat meer geduld en vriendelijkheid voor jezelf nodig? Er is een tijd om jezelf te schudden, en een tijd om jezelf te accepteren zoals je bent..... niet altijd gemakkelijk, draai deze.....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Hallo, Le Dépraxan is voor mij al heel nuttig geweest in het geval van wat men noemt "seizoensdepressie, ik voelde mijn stemming vrij snel stijgen (ik ben erg gevoelig voor zonlicht dat me energie en een glimlach geeft;-)) terwijl ik me zeer ontspannen en sereen voel Ik heb Depraxan ook al met succes ingenomen, op advies van mijn acupuncturist in een tijd van familiale stress die me wegvreet. Naar mijn mening is dit een uitstekend voedingssupplement: het houdt zich aan al zijn beloften! Ik raad het ten zeerste aan!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Na het nemen van dit product gedurende langere tijd, wordt het innerlijke rustgevoel groter, het zware gevoel mindert. Leuk dat dit naturlijke product effect heeft

  Was deze beoordeling nuttig?

Depraxan kopen

Je kan Depraxan van het merk VitaFytea, geproduceerd door TEAM ETIXX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Welzijn