€ 20,95
€ 18,86
Bespaar 10% (€ 2,09)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Depraxan

Depraxan is een voedingssupplement en bevat *Hypericum perforatum (Sint-Janskruid) dat traditioneel gebruikt wordt voor een goede gemoedstoestand.

Kruiden met vitaminen.

Ingredienten per tablet:
Sintjanskruidextract 150 mg (Hypericum perforatum, maltodextrine);
Extract van stinkende ballote 150 mg (maltodextrine, Ballota nigra, siliciumdioxide); 
L-tryptofaan 50 mg;
Biotine (mannitol, biotine 150 μg = 300% ADH);
Pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur 200 μg = 100% ADH);
vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, magnesiumstearaat, talk, triglycerides; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.
ADH: Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Gebruik:
Volwassenen: 1 tablet per dag bij het eten of volgens voorschrift

Fabrikant:
Omega Pharma Belgie
Venecoweg 26
9810 Nazareth
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Indicatie

Depraxan is een voedingssupplementen op basis van Hypericum perforatum (Sint-Janskruid) dat traditioneel gebruikt wordt voor een goede gemoedstoestand en Ballota nigra dat een ontspannend en rustgevend gevoel ondersteunt.

Gebruik van Depraxan

Volwassenen en vanaf 12 jaar: 2 x 1 tablet per dag bij het eten of volgens voorschrift.

Ingrediënten Depraxan

1 tablet bevat: Sintjanskruidextract 150 mg (Hypericum perforatum, maltodextrine); extract van stinkende ballote 150 mg (maltodextrine, Ballota nigra, siliciumdioxide); L-tryptofaan 50 mg; biotine (mannitol, biotine 150 μg = 300% ADH); pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur 200 μg = 100% ADH); vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, magnesiumstearaat, talk, triglycerides; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

Depraxan 60 tabletten
€ 20,95
€ 18,86
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Depraxan

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na het nemen van dit product gedurende langere tijd, wordt het innerlijke rustgevoel groter, het zware gevoel mindert. Leuk dat dit naturlijke product effect heeft
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb al van verschillende merken sint janskruid in genomen maar met depraxan heb ik het beste resultaat. Ik kan tijdens de moeilijke periodes beter blijven functioneren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Depraxan genomen voor verwerking van verdriet, begin depressie en om geen echte antidepressiva te moeten nemen. Het heeft me zeker geholpen om beter te kunnen funtioneren
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het betreft hier een natuurlijk middel dat in een emotioneel zware periode zorgt voor meer comfort zonder te sederen. Ik neem dit reeds geruime tijd en ben er tevreden over.

Depraxan kopen

Je kan Depraxan van het merk VitaFytea, geproduceerd door TEAM ETIXX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Welzijn