€ 2,60
€ 2,18
(€ 2,91 / 100 g)
Bespaar 16% (€ 0,42)
Damhert Chocotoffe Zonder Suiker 75 g
€ 2,60
€ 2,18
(€ 2,91 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Damhert chocotoffe zonder suiker

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende snoepjes die lijken op chocotoff, maar beter (nou ja, dat is mijn bescheiden mening). Het verwijderen van de suiker schrikte me af, maar ik was aangenaam verrast.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zachte toffee, met lekkere chocolade smaak. Smelt lekker langzaam in de mond. Alleen is de chocolade laag niet zo stevig als bij de echte Chocotoff. Mis ik wel een beetje.En ze zijn wel veel duurder , want er zitten er minder in het zakje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  lekkere chocotoff, smelt langzaam in de mond. Het snoepje heeft een goede chocoladesmaak en is zeker aan te raden voor diabetespatiënten. Het is wel een kleine verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Indien u zoals ik jaren verslaafd was aan de chocotofs van Côte d'or en deze wegens één of andere reden niet meer mag nuttigen dan zijn deze toffees een ideaal vervangmiddel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een super produkt. Het is heerlijk van smaak, ideaal voor als je van chocotoffs houdt, maar geen echte suiker mag consumeren. Je proeft werkelijk geen verschil met de echte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima artikel voor een heel prima prijs. heel lekker van smaak en bevat minder calorieën dan een gewone chocotoffe en zeker aan te raden als ge op uw lijn wilt passen en toch eens wilt snoepen

Damhert Chocotoffe Zonder Suiker kopen

Je kan Damhert Chocotoffe Zonder Suiker van het merk Damhert, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Suikervrij of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor diabetici > Varia