€ 11,50
€ 9,09
Bespaar 21% (€ 2,41)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Compeed Patch Koortsblaasjes Total Care Invisible

Compeed Lipblaasjes Patch helpt het lipblaasje snel te verlichten, te herstellen op een onzichtbare manier.

De Compeed® Lipblaasjes Patch is een echte revolutie om lipblaasjes op een moderne en snelle manier te helpen verlichten en herstellen.

Het is een nauwelijks voelbare, ultra dunne, onzichtbare pleister, die direct verlichtend werkt en korstjes helpt voorkomen. Het virus kan niet makkelijk worden overgedragen en er kan zelfs make-up over aangebracht worden.

Gebruik van Compeed Patch Koortsblaasjes Total Care Invisible

Op de lippen aanbrengen.

Ingrediënten Compeed Patch Koortsblaasjes Total Care Invisible

Nanocolloid 075 (nanoparticules d'hydrocolloëdes).

€ 11,50
€ 9,09

Laatste reviews en ervaringen met Compeed patch koortsblaasjes total care invisible

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vriendin gebruikt deze en vind deze nog altijd de beste en blijven goed plakken op de plaats. Ze gebruikt deze al vele jaren en het koortseblaasje gaat zeer snel weg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pleisters blijven goed zitten. Handig als bescherming om de blaasjes niet door te geven. Soms wel een beetje pijnlijk bij het los maken. Maar ik moet er bij zeggen dat ik een gevoelige huid heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is dit de ideale pleister bij koortsblaasjes. Het is wel nodig dat je het pleistertje op een correcte manier op het blaasje legt. Ik laat het pleistertje erop liggen totdat het vanzelf loskomt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede pleisters voor de koorstblaajes. Je ziet ze niet en ze blijven goed zitten, ook als je eet en drinkt. De koortsblaas is vlugger weg. En je kan probleemloos je lippenstift gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij het prille begin van de koortsblaas breng ik al een patch aan. De koortsblaas wordt daardoor minder groot, er ontstaat geen wondje en de patch camoufleert daarenboven goed. Jammer dat de patch maar ongeveer een dag blijft kleven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel gevoelig voor koortsblaasjes en compeed patch helpt goed. Vind het vooral gemakkelijk omdat de blaasjes goed gecamoufleerd worden door de patch.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product, vooral voor meisjes. U kunt de lippenstift op de bovenkant aanbrengen. We merken nauwelijks dat je een koortslip hebt. Het puistje doet minder pijn en geneest sneller.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het enige produkt dat echt efficiënt is, zeer gemakkelijk aan te brengen en blijft hele dag zitten. Mooie en snelle genezing.Je kan zelfs lipstick opdoen zonder probleem.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handig en haast onzichtbaar. Maar werkt niet indien men het meteen aanbrengt. Komt geleidelijk aan los. Vooral tijdens het eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  al je ze erop doet bij de eerste tekenen van koortsblaasjes dan geneest het snel. In plaats van meerdere weken met een koortsblaas rond te lopen ben je er op een paar dagen vanaf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is voor mij het beste product om koortsblaasjes snel te zien verdwijnen. Ik kleef de patch en laat hem telkens zitten tot hij vanzelf los komt. Bij het gebruik van de patches drogen de blaasjes veel sneller uit en verdwijnen ze dus sneller. Ik vind dit echt een topproduct!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze patches maken het mogelijk koorstblaasjes sneller te genezen maar verbergen ook een beetje het aspect ervan gedurende de dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super produkt, zeker voor de dames. Je kan er gewoon lippenstift over doen. Je merkt dan amper dat je een koortsblaasje hebt. De koorrtsblaas voelt ook veel minder pijnlijk aan en het geneesd veel vlugger
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel goed indien je de patch meteen kleeft wanneer het koortsblaasje begint. Als het blaasje eenmaal doorgekomen is werkt het niet meer, dan is het te laat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Compeed Patch Koortsblaasjes zijn ideaal, van het ogenblik dat ik iets voel gebruik ik het de blaasjes komen dan niet verder door ,anders bij het minst dat men eet gaat de wonde terug open en het duurt een week vooraleer het genezen is.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Kan je gwn zoenen als je zo n plakkertje op hebt? Of besmet je de ander dan?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel hygiënisch in het gebruik. voorkomt het prutsen aan de koortsblaas. Geneest rap, doet de koortsblaas vlugger verdwijnen. Door gebruik van de patch kan make-up op de koorstblaas worden gedaan om te camoufleren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht voor m'n man die regelmatig last heeft tijdens de stress periodes van koortsblaasjes. Vroeger kocht ik altijd ZOVIRAX voor hem, maar het nadeel hiervan is dat het op korte tijd vervalt en zodanig nogal duur uitvalt. Dit product daarentegen is zeer goed en discreet (je ziet er bijna niets van na het aanbrengen en het blijft er gemakkelijk opzitten...beter dan de zalf)en het geneest toch een stuk sneller. Zeker een voorstander!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Maakt het koortsblaasje veel minder zichtbaar én minder pijnlijk, plakkertje op zich valt ook niet zo hard op. Enige nadeel is dat je soms het blaasje opentrekt als je het plakkertje wilt vervangen, maar dat zal wel bij alles zo zijn, denk ik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fantastisch produkt! ik heb veel last van koortsblaren en gebruikte vroeger zovirax maar de pleisters zijn veel comfortabeler, je kan ze dag en nacht opkleven en ze zijn nauwelijks zichtbaar, bovendien herstelt de koortsblaar veel vlugger

Compeed Patch Koortsblaasjes Total Care Invisible kopen

Je kan Compeed Patch Koortsblaasjes Total Care Invisible van het merk Compeed, geproduceerd door HRA PHARMA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Checklist Feestdagen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Verbandmateriaal