€ 43,50
€ 32,19
Bespaar 26% (€ 11,31)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Rhumal Combi 120 tabletten

Omschrijving van Rhumal Combi

Glucosamine is de basis-grondstof, nodig voor de opbouw van kraakbeen. Het is een volledig natuurlijke, lichaamseigene stof, die ons organisme dus zelf kan aanmaken. In het geval van slijtage op de gewrichten, zal een supplementaire aanvoer van glucosamine, onder de vorm van sulfaat, ertoe bijdragen om de slijtage van het kraakbeen af te remmen en de heropbouw ervan te bevorderen. Hierdoor zal het ongemak verminderen en de mobiliteit verbeteren. Deze positieve invloed van glucosamien op de soepelheid en beweeglijkheid van de gewrichten is in verschillende wetenschappelijke studies in binnen- en buitenland aangetoond.

Gebruik van Rhumal Combi

Neem 1 x 2 tabletten Rhumal COMBIper dag, ‘s morgens of ‘s avonds. Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken. Een kleine praktische tip : een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat een hapje wordt ingeslikt! Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Rhumal Combi

Kristallijne glucosaminesulfaat ; Chondroïtinesulfaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose; Bindmiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddelen:, Magnesiumstearaat, Talk; Glansmiddelen: Hydroxy- propylmethylcellulose, Bijenwas ; Kleurstoffen : Titaandioxide, Geel en rood ijzeroxide; Ascorbinezuur; Bevochtigingsmiddel: Polysorbaat 80.
Rhumal Combi 120 tabletten
€ 43,50
€ 32,19

Laatste reviews en ervaringen met Rhumal combi

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een een product dat mij helpt in het vermijden van knieproblemen. aan te raden voor mensen met kraakbeen problemen in de knie(en). Ben heel tevreden over de werking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel tevreden over dit product, duidelijk betere kwaliteit dan de goedkopere versies van het Kruidvat.Nu heb tenminste weer geen rugpijn meer ,misschien iets duurder maar dan ook zijn geld waard
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is zeer goed voor de rug,ik zou het aan iedereen aanbevelen.de apotheker had dan aangeraden aan mijn man gevraagd aan de huisdokter en deze neemt het ook in

Rhumal Combi kopen

Je kan Rhumal Combi van het merk Rhumal, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten