€ 25,95
€ 22,58
(€ 11,29 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 3,37)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Care Plus Anti-Insect Spray 40% DEET

DEET is het sterkste insectwerendmiddel voor de huid. DEET is zeer effectief tegen verschillende gevaarlijke ziekteoverbrengers, zoals muggen en teken. Daarnaast heeft DEET een afwerende werking laten zien tegen stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten*. DEET wordt geadviseerd voor bestemmingen waar een risico op malaria, dengue en gele koorts bestaat. DEET is geschikt voor alle bestemmingen, zowel ver weg, als dichterbij huis. Het percentage is bepalend voor de werkingsduur.

Indicatie

Sterkte insectwerendmiddel op basis van DEET
Geschikt voor alle bestemmingen
Effectief tegen muggen en teken
Biedt tot 8 uur bescherming tegen muggen
Biedt tot 4 uur bescherming tegen teken
Geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
Bevat de bittere geurloze stof Bitrex® om de kans op doorslikken te verkleinen
Verkrijgbaar in lotion en spray.
DEET is effectief tegen stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten*.

Gebruik van Care Plus Anti-Insect Spray 40% DEET

Care Plus® adviseert om de huid zoveel mogelijk met kleding te bedekken. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Voor optimale bescherming tegen beten en steken adviseren wij de gehele onbedekte huid in te smeren met Care Plus® Anti-Insect DEET (Natural of Sensitive). Breng het insectwerendmiddel gelijkmatig aan met de palm van de hand. Voor bescherming in het gezicht, verdeel een kleine hoeveelheid van het insectwerendmiddel met de vingers over het gezicht. Was vervolgens de handen en breng het aan op de rug van de hand. Houd de vingers altijd vrij i.v.m. consumptie van eet- of drinkwaren. Breng bij kinderen het insectwerendmiddel niet aan op lichaamsdelen die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen of mond, bijvoorbeeld de handen en onderarmen. Bij gebruik overdag, breng het  insectwerendmiddel tien minuten voor blootstelling aan direct zonlicht aan. In combinatie met een zonnebrandcrème breng je 30 minuten voor blootstelling aan de zon eerst de zonnebrandcrème aan. Breng vervolgens 20 minuten later (en 10 minuten voor blootstelling aan de zon) het insectwerendmiddel aan. Was vervolgens de behandelde delen van de huid goed met water en zeep wanneer de bescherming niet langer nodig is of wanneer er bijwerkingen ontstaan.

Waarschuwing

Wij adviseren kwetsbare groepen zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 13 jaar, geen DEET te gebruiken. Kies dan voor Care Plus Anti-Insect Natural o.b.v. lemon-eucalyptus extract (Citriodiol). Dit sterke insectwerendmiddel is al te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Is dit alternatief niet beschikbaar, gebruik dan maximaal Deet 30%.

DEET en gebruik bij kinderen
DEET 30% is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
DEET 40% is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
DEET 50% is geschikt voor kinderen vanaf 18 jaar
€ 25,95
€ 22,58
(€ 11,29 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Care plus anti-insect spray 40% deet

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Echt effectieve spray tegen alle insecten. Ik voel me preventief beschermd zelfs buiten tegen alle mogelijkheden van insectenaanval
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Care plus met deet, dit werkt tegen de teken, minstens 30% deet, kiezen op zeer duidelijke website tegen aantrekkelijke prijs, snel geleverd in afhaalpunt,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kan nog niet volledig beoordelen, gaat effectief getest worden op reis namelijk naar Oost Azie, waar het nu zeer warm en vochtig is, en waar het produkt goed van pas gaat komen, gekocht op aanraden van kennissen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat de spray 50% niet voorhanden was (heb vreselijke last bij het snoeien in de tuin van buxus en dergelijke van muggen en dazerikken en andere) zodat ik niet zonder die Deet kan. Ik moet zeggen : die 40% heeft mij prima geholpen in afwachting van de 50% Deet. Mijn toeverlaat dus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  doeltreffend tegen muggen . Maar je moet overall spuiten want de muggen komen op plaatsen die niet behandeld zijn. Wacht ook niet tot je al stoken bent want als je krapt en dan spuit irriteerd de huid.

Care Plus Anti-Insect Spray 40% DEET kopen

Je kan Care Plus Anti-Insect Spray 40% DEET van het merk Care Plus, geproduceerd door TROPENZORG BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief