€ 12,95
€ 11,27
(€ 14,09 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 1,68)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Care Plus Anti-Insect Gel 30% DEET

Care Plus® Anti-Insect Deet gel 30% is het sterkste insecten afwerende middel voor de huid. Geschikt voor zowel tropische bestemmingen (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden en stedentrips. DEET is het meest effectief tegen teken, (malaria)muggen en stalvliegen, maar ook tegen kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten*.  DEET producten worden aangebracht op de onbedekte huid. 

Indicatie

Sterkte insectwerendmiddel op basis van DEET
Geschikt voor alle bestemmingen
Effectief tegen muggen en teken
Biedt tot 6 uur bescherming tegen muggen
Biedt tot 3 uur bescherming tegen teken
Geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
Bevat de bittere geurloze stof Bitrex® om de kans op doorslikken te verkleinen
Daarnaast heeft DEET een afwerende werking laten zien tegen stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten*

Gebruik van Care Plus Anti-Insect Gel 30% DEET

Eén verpakkingseenheid Care Plus® Deet is voldoende voor 2 tot 3 weken dagelijks gebruik conform voorschrift. Het is belangrijk dat de gehele onbedekte huid ingesmeerd wordt met Care Plus® Deet.

Waarschuwing

Wij adviseren kwetsbare groepen zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 13 jaar, geen DEET te gebruiken. Kies dan voor Care Plus Anti-Insect Natural o.b.v. lemon-eucalyptus extract (Citriodiol). Dit sterke insectwerendmiddel is al te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Is dit alternatief niet beschikbaar, gebruik dan maximaal Deet 30%.

DEET en gebruik bij kinderen
DEET 30% is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
DEET 40% is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
DEET 50% is geschikt voor kinderen vanaf 18 jaar
€ 12,95
€ 11,27
(€ 14,09 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Care plus anti-insect gel 30% deet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig uit te smeren gel die bovendien geen al te onaangename geur afgeeft zoals veel andere muggenwerende producten. Heb in een tropisch land geen last gehad van vervelende muggenbeten indien dit product voordien aangebracht was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goeie anti-insectengel. Smeert goed, is niet plakkerig en geen geur waarvan je maag omdraait. Het zijn alleen de muggen die er niet van houden.

Care Plus Anti-Insect Gel 30% DEET kopen

Je kan Care Plus Anti-Insect Gel 30% DEET van het merk Care Plus, geproduceerd door TROPENZORG BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Insectenbeten