€ 5,18
€ 4,20
Bespaar 19% (€ 0,98)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Bijsluiter van Biolys Kurkuma - Zoethout 20 zakjes

Omschrijving van Biolys Kurkuma - Zoethout

Biolys Kurkuma - Zoethout
Kurkuma en zoethout helpen de maagwand te beschermen en goed te verteren. Deze heerlijke kruidenthee wordt bij voorkeur na de maaltijd gedronken.

Indicatie

Een heerlijke biologische kruidenthee met kurkuma en zoethout dat de spijsvertering ondersteunt na de maaltijd.

Gebruik van Biolys Kurkuma - Zoethout

Neem een kopje en vul het met kokend water van 100°C, voeg uw zakje thee toe en laat het 5-10 minuten trekken om de natuurlijke aroma's vrij te laten geven. Drink maximaal 1-3 kopjes per dag.
Deze thee is geschikt om te gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding en voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ingrediënten Biolys Kurkuma - Zoethout

Zoethoutwortel* 50%
Kurkumawortel* 25%
Echte kamillebloem* 13%
Heemstwortel* 10%
Natuurlijk vanillearoma 2%
*Product van de biologische landbouw. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
€ 5,18
€ 4,20

Laatste reviews en ervaringen met Biolys kurkuma - zoethout

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biolys kurkuma - zoethout is een zeer lekkere thee die vlot gedronken kan worden. Bij klachten van oprisping brengt hij snel verlichting van de klachten. Maar laat zeker niet na om deze thee ook te drinken indien je zin hebt in een smakelijk,vrwarmend en lekker kopje van dit gouden vocht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede dosering! Heel lekker van smaak! Zelfs gekoeld een verfrissende drank! Ik bestel het telkens weer! Mooi meegenomen dat het mijn maag ook wat ontlast. Er kurkuma is dan weer goed voor de gewrichten. Veel van wat ik nodig heb in één zakje!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van deze biologische thee. Smaakt beter dan hij ruikt :-)! Smaakt kruidig en helpt bij mij tegen zure oprispingen. Ik drink het meteen nadat ik een maaltijd heb gegeten waarvan ik weet dat ik oprispingen zou kunnen krijgen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer lekker van smaak waardoor ik de thee niet drink voor zure oprispingen maar gewoon als gezond tussendoortje. Ook lekker als hij je hem koud laat worden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Thee die helpt tegen zure oprispingen en bovendien nog lekker en gezond is ook. Ik drink hem na een zwaardere maaltijd en tot hiertoe steeds met succes!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel lekkere en gezonde thee. Ik drink hem na de maaltijd in plaats van koffie. Goed voor de spijsvertering, ontstekingswerend en kurkuma is goed voor de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biolys Kurkuma zoethout thee is een smaakvolle thee die je maag ontlast na een (te) zware maaltijd. Na korte tijd neemt het zware gevoel reeds af. Deze thee kan je gerust ook tussendoor drinken, gewoon voor de smaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer lekkere thee, zonder cafeîne , zeer aangenaam om te drinken en heeft je een zalig rustig gevoel. De verschillende ingrediënten kan je goed smaken, een echte aanrader dus
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Thee, niet meer of minder van zoethout. Ik had iets anders verwacht. Maar niet dus. Levering was in orde. Op tijd en zonder problemen . Meer kan ik hier niet over vertellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik drink regelmatig een tas zoethout thee s'avonds, ik vind de smaak heel lekker en ook nog goed voor een goed spijsvertering en zure oprispingen.ik vind dit een hele goede oplossing voor mijn probleem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik mocht geen groene thee meer drinken vanwege last van maagzuur en zere slokdarm. Als alternatief heb ik voor Kurkuma-Zoethout gekozen en ik moet zeggen dat mijn klachten bijna in het geheel zijn afgenomen en de thee is erg lekker om te drinken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee Kurkuma met zoethout is een zeer lekkere thee. Moet niet gezoet worden, en is een weldaad voor de maag. Doet zijn naam eer aan door het maagzuur te beperken en zelfs te stoppen. Goede bio-thee.

Biolys Kurkuma - Zoethout kopen

Je kan Biolys Kurkuma - Zoethout van het merk Biolys, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biolys of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma