€ 36,00
€ 28,44
Bespaar 21% (€ 7,56)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bioglucosamine 1250 mg max 90 sachets

Omschrijving van Bioglucosamine 1250 mg max

Vitamine C draagt bij tot de collageenvorming voor de werking van het kraakbeen.

Samenstelling per dagdosering van 1 sachet
D-glucosaminehydrochloride: 1500 mg (1250 mg glucosamine)
Vitamine C: 20 mg (L-natriumascorbaat, 25% RI**).

Ingredienten
D-glucosaminehydrochloride (schaaldieren), vitamine C (L-natriumascorbaat).

Allergeneninformatie
D-glucosaminehydrochloride (schaaldieren)

Gebruik:
1 sachet per dag met een glas water. 

Fabrikant:
Farmaceutische Laboratoria Trenker NV
Dolezlaan 480-482
BE-1180 Brussel

Distributeur:
Pharma Lostics NV
G. Demeurslaan 71
BE - 1654 Huizingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

04-2015

Indicatie

Een supplement van glucosamine helpt om gezonde gewrichten te behouden.

Gebruik van Bioglucosamine 1250 mg max

Tabletten: dagelijkse inname: 1 tablet met een glas water. Het wordt aangeraden om het tablet in te nemen tijdens de hoofdmaaltijd. Zakjes: dagelijkse inname: 1 zakje na oplossen in een glas water of een andere vloeistof (zoals sinaasappelsap, melk,…). 

Ingrediënten Bioglucosamine 1250 mg max

Per tablet: D-glucosaminehydrochloride: 1500 mg (1250 mg glucosamine), vitamine C: 20 mg (L-natriumascorbaat, 25% RI**). Vulmiddelen: povidone, hydroxypropylcellulose, gepregelatiniseerd zetmeel. Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide. Glansmiddelen: polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, talk, carnauba was. Kleurstof: E171. Per zakje: D-glucosaminehydrochloride: 1500 mg (1250 mg glucosamine), vitamine C: 20 mg (L-natriumascorbaat, 25% RI**). ** Referentie inname

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Bioglucosamine Max in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement). Bioglucosamine Max bevat glucosamine, raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen afgeleid van cumarine (vitamine K antagonisten).
Dit product bevat substanties afkomstig van schaaldieren (glucosamine).
Buiten het bereik van jonge kinderen houden, bewaren bijkamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking: EXP: maand/ jaar.
€ 36,00
€ 28,44

Laatste reviews en ervaringen met Bioglucosamine 1250 mg max

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heb ik besteld voor mijn man. Als hij dit inneemt heeft hij minder last van pijn aan zijn gewrichten. Helpt echt bij hem. Een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geen dikke pillen meer doorslikken maar poeder met water. Het heeft een neutrale smaak. De werking ervan is bewezen op de grote botten. Dit product dient dagelijks ingenomen te worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werd aangeraden door chirurg na rugoperatie. ik neem het in kuren van 3 maanden op nuchtere maag 's ochtends voor soepele gewrichten, maar ken ook mensen die het ononderbroken nemen en actief sporten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem bioglucosamine al een tijdje maar dan in pilvorm. Dus van de werking ben ik al lang overtuigd. Enkel de smaak zal mij tegenhouden om dit product opnieuw te bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed middel tegen pijn in gewrichten Ik neem het een zekere periode en stop dan een maand en herbegin Goegd voor spieren en gewrichten een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik, slechts op te lossen in een glas water. Ik gebruik dit product al meerdere jaren, en zal dit zeker zo aanhouden, aangezien ik daar echt baat bij heb.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het tassensysteem is handiger dan grote capsules om in te slikken. De smaak is niet onaangenaam en de effectiviteit is bewezen. Elke dag in te nemen.

Bioglucosamine 1250 mg max kopen

Je kan Bioglucosamine 1250 mg max van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen