Biocure Spirit Long Action 30 tabletten

€ 26,00
€ 20,80
Bespaar 20% (€ 5,20)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biocure Spirit Long Action 30 tabletten

Omschrijving van Biocure Spirit Long Action

Biocure® Spirit LA
Wil je gemakkelijker de slaap vatten, dan kan Biocure® Spirit LA je daarbij bij helpen, door Ashwagandha en Groene thee. Withania somnifera of Ashwagandha staat al eeuwenlang bekend om zijn rustgevende werking, waardoor het je helpt een betere nachtrust te vinden. Het kruid heeft ook een positief effect op de hersenen. Camellia sinensis (Groene theeplant) bevat op zijn beurt veel antioxidanten. De extracten zorgen ook voor een algemeen gevoel van welbehagen.

Eigenschappen
Biocure® Spirit LA bevat twee zorgvuldig geselecteerde planten, nl. ashwagandha (Withania somnifera) en groene thee (Camellia sinensis). De ideale plantenmix voor een goede mentale gezondheid. Het bevat daarnaast ook vitamines B3, B6 en D en magnesium. Magnesium, vitamine B3 en B6 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en ondersteunen de normale psychologische functie. Vitamine D speelt een rol in het celdelingsproces.
Groene thee is een bron van krachtige antioxidanten en ondersteunt de mentale activiteit. Ashwagandha, een gouden standaard van de Indische Ayurvedische filosofie, draagt bij tot het emotioneel en fysieke gevoel van welbehagen. Daarnaast stimuleert het de concentratie, helpt het bij kortstondige stress, ontspant deze plant het lichaam en ondersteunt het een rustgevende slaap. Biocure® Spirit LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Spirit LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.
Biocure® Spirit LA bevat twee gestandaardiseerde planten: groene thee en ashwagandha. Door standaardisering van planten wordt per dosering steeds dezelfde hoeveelheid plantenmateriaal toegediend. Dit ondersteunt de goede werking van Biocure® Spirit LA.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

- ondersteunt de normale psychologische functie en mentale activiteit
- ondersteunt het emotionele en fysieke gevoel van welbehagen
- helpt bij kortstondige stress
- ontspant het lichaam
- ondersteunt een rustgevende slaap

Gebruik van Biocure Spirit Long Action

Volwassenen: 1 tablet per dag. Bij voorkeur in de voormiddag innemen met een beetje water.
De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.

Ingrediënten Biocure Spirit Long Action

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

  • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
€ 26,00
€ 20,80
Product niet verkrijgbaar

Biocure Spirit Long Action kopen

Je kan Biocure Spirit Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
50+ > Geheugen