€ 26,00
€ 20,80
Bespaar 20% (€ 5,20)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biocure Focus Long Action 30 dragees

Omschrijving van Biocure Focus Long Action

Biocure® Focus LA
Biocure® Focus LA helpt jou om beter met tijdelijke stress en een hoge werkdruk om te gaan omdat er Crataegus en Rhodiola rosea in zit. Crataegus ondersteunt de bloedcirculatie en de hartactiviteit. Je wordt er kalmer en minder gespannen van. Rhodiola rosea (Rozenwortel) zorgt ervoor dat je bloed beter in je lichaam circuleert. Zo stimuleert het jouw concentratievermogen en geheugen. Het aanwezige magnesium helpt je ook bij het verminderen van vermoeidheid.

Biocure® Focus LA is een bron van drie zorgvuldig geselecteerde planten, nl. rozenwortel (Rhodiola rosea), meidoorn (Crataegus) en ashwagandha (Withania somnifera) alsook van vitamine B3, vitamine B6 en magnesium. Een combinatie met planten voor innerlijke rust en evenwicht.
Rozenwortel is een adaptogeen en helpt bij kortstondige stress. Adaptogenen zijn stoffen die het lichaam in evenwicht houden, zelfs onder stressvolle omstandigheden. Deze plant draagt daarnaast bij tot een normale bloedcirculatie, wat helpt bij een optimale hersenactiviteit.
Bovendien draagt rozenwortel bij tot een optimale mentale en cognitieve activiteit zoals concentratie en geheugen. Ashwagandha is de diamant van de Indische Ayurvedische filosofie. Ashwagandha ondersteunt een gezonde slaap en brengt innerlijke rust. Vitamine B3 en B6, bekende elementen van de B-groep, dragen bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel. Magnesium helpt bij het verminderen van vermoeidheid en ondersteunt het energiemetabolisme.
Biocure® Focus LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Focus LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.
Biocure® Focus LA bevat drie gestandaardiseerde planten: rozenwortel, ashwagandha en meidoorn. Door standaardisering van planten wordt per dosering steeds dezelfde hoeveelheid plantenmateriaal toegediend. Dit ondersteunt de goede werking van Biocure® Focus LA.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

 • helpt bij de vermindering van vermoeidheid
 • ondersteunt het energieleverend metabolisme
 • helpt bij kortstondige stress
 • ondersteunt een gezonde slaap

Gebruik van Biocure Focus Long Action

Volwassenen:
1 tablet per dag. Bij voorkeur in de voormiddag innemen met een beetje water.
De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden

Ingrediënten Biocure Focus Long Action

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
€ 26,00
€ 20,80
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Biocure Focus Long Action

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Gemakkelijk in te nemen ,naar 1 per dag , ik heb wel het gevoel dat het helpt .

  Was deze beoordeling nuttig?

Biocure Focus Long Action kopen

Je kan Biocure Focus Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
50+ > Geheugen