Biocure Femina Plus Long Action 30 tabletten

€ 25,00
€ 22,50
Bespaar 10% (€ 2,50)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biocure Femina Plus Long Action 30 tabletten

Omschrijving van Biocure Femina Plus Long Action

Tijdens je menopauze gaan je hormonen flink schommelen. En dat gaat vaak met lichamelijke en psychologische verschijnselen gepaard, zoals warmteopwellingen en slapeloosheid. Het hopextract in Biocure® Femina Plus LA verzacht deze verschijnselen. Het heeft namelijk een ondersteunende werking op de vrouwelijke cyclus. Dankzij het aanwezige magnesium ben je ook beter gewapend tegen de tijdelijke vermoeidheid.

Biocure® Femina Plus LA
is een unieke combinatie van vitamines en mineralen met hoogwaardige plantenextracten. Het wegvallen van de menstruatie gaat bij vele vrouwen gepaard met verschijnselen van lichamelijke maar ook van emotionele aard, veroorzaakt door hormonale veranderingen, zoals warmteopwellingen, stemmingswisselingen,…
Biocure ® Femina Plus LA bevat o.a. een unieke combinatie van 2 hoogwaardige extracten van: soja (isoflavonen) en hop (8-prenylnaringenine). Hop helpt bij het handhaven van een rustige en comfortabele overgang. Het extract heeft een ondersteunende werking op de vrouwelijke cyclus waardoor de typische verschijnselen waarmee vrouwen in de overgang te maken krijgen verzacht worden. Vitamine B6 helpt daarenboven bij het regelen van de hormoonactiviteit.
Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem en zorgt samen met vitamine K2 voor het onderhouden van gezonde botten. Magnesium, vitamine B3 en B6 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme waardoor je een hele dag vol energie doorbrengt.
Biocure ® Femina Plus LA bevat enkel bestanddelen die reeds lang gekend zijn en gebruikt worden en daarom als veilig kunnen beschouwd worden.
Biocure ® Femina Plus LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure Femina Plus LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.
Biocure ® Femina Plus LA bevat twee gestandaardiseerde planten: hop en soja. Door standaardisering van planten wordt per dosering steeds dezelfde hoeveelheid plantenmateriaal toegediend. Dit ondersteunt de goede werking van Biocure® Femina Plus LA.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

Biocure ® Femina Plus LA is aangewezen tijdens de overgangsjaren (menopauze).

Gebruik van Biocure Femina Plus Long Action

1 tablet per dag innemen met een beetje water.

Ingrediënten Biocure Femina Plus Long Action

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de voedingswaarden.

Bijwerkingen van Biocure Femina Plus Long Action

Niet gebruiken
Biocure ® Femina Plus LA mag niet ingenomen worden tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij zwangerschap en/of borstvoeding kan overgeschakeld worden op Biocure® Pronatal LA.

Waarschuwing

  • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
  • Het is aan te raden dit enkele maanden vol te houden om zo een langdurig effect te verkrijgen.
  • Het is niet aangewezen om enkel een tablet in te nemen op het ogenblik van de verschijnselen.
  • De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
  • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt
€ 25,00
€ 22,50
Product niet verkrijgbaar

Biocure Femina Plus Long Action kopen

Je kan Biocure Femina Plus Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze