Bio-Rhumal Forte 1500 Mg 90 tabletten

€ 32,00
€ 28,80
Bespaar 10% (€ 3,20)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Bio-Rhumal Forte 1500 Mg 90 tabletten

Omschrijving van Bio-Rhumal Forte 1500 Mg

Bio-Rhumal FORTE is een voedingssupplement op basis van hooggedoseerd glucosaminesulfaat (1500 mg) en is beschikbaar in tabletten of in zakjes (voor personen die moeilijkheden hebben om te slikken).

Bio-Rhumal FORTE is de meest eenvoudige en de goedkoopste aanpak voor gewrichten in topvorm.

Gebruik van Bio-Rhumal Forte 1500 Mg

Neem 1 tablet Bio-RHUMAL Forte per dag, bij voorkeur met een weinig water tijdens de maaltijd, ’s morgens of ’s avonds. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken. Een kleine praktische tip : een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat een hapje wordt ingeslikt! Het is steeds aan te raden de kuur gedurende verschillende maanden voort te zetten. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen

Ingrediënten Bio-Rhumal Forte 1500 Mg

Bio-RHUMAL Forte is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

• Ingrediënten: Kristallijne glucosaminesulfaat 2KCl; Vulmiddel : Microkristallijne cellulose ; Antiklontermiddelen : Polyvinylpyrrolidone, Magnesiumstearaat, Hydroxypropylmethylcellulose,Talk ; Ascorbinezuur; Kleurstof : Titaandioxide ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat 80. Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.

• Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.

• Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.

Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend
Bio-Rhumal Forte 1500 Mg 90 tabletten
€ 32,00
€ 28,80
Product niet verkrijgbaar

Bio-Rhumal Forte 1500 Mg kopen

Je kan Bio-Rhumal Forte 1500 Mg van het merk Rhumal, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten