Be-Life Royal Jelly 1200 Bio 30 tabletten

€ 17,00
€ 15,30
Bespaar 10% (€ 1,70)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Royal Jelly 1200 Bio

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Zeer rijk en volledig concentraat van nutriënten

Gebruik van Be-Life Royal Jelly 1200 Bio

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Royal Jelly 1200 Bio

Koningennebrij* gelyofiliseerd 400 mg

* Niet EU landbouw
Be-Life Royal Jelly 1200 Bio 30 tabletten
€ 17,00
€ 15,30

Be-Life Royal Jelly 1200 Bio kopen

Je kan Be-Life Royal Jelly 1200 Bio van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Tonus, Vitaliteit of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand