€ 18,00
€ 16,20
Bespaar 10% (€ 1,80)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Relax Night

Gezien hun werking zijn mineralen, vitaminen, aminozuren en planten onontbeerlijk voor de goede werking van ons lichaam.
Door een synergie wordt hun activiteit versterkt en wordt de biobeschikbaarheid en de graad van opname van elke stof verhoogd.
Samen kunnen deze verschillende stoffen helpen om bijvoorbeeld: het botweefsel te herminaliseren, het gewicht of de cholesterol stabiel te houden, ofwel de huid en het organisme te beschermen tegen celveroudering.
Onze complexen zijn geformuleerd op basis van wetenschappelijk onderzoek en leveren essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor ons dagelijks welzijn, in goede verhoudingen. Ze leveren een respons afgestemd op ieders behoeften, en dat voor alle verschillende levensfasen.

Indicatie

Vit. B6 - B3 - B1 dragen bij tot de goede werking van de psyche en het zenuwstelsel

Gebruik van Be-Life Relax Night

1caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Relax Night

L-Tryptofaan : 200 mg
Passiebloem* extract 4-6/1 BIO : 50 mg
*Biologische landbouw CERTISYS BE-BIO-01
Vitamine B3 : 16 mg
Vitamine B1 : 3,3 mg
Vitamine B6 : 5,12 mg
Be-Life Relax Night 60 capsules
€ 18,00
€ 16,20

Laatste reviews en ervaringen met Be-life relax night

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft me geholpen met het doorslapen gedurende de nacht.. Aangezien ik altijd enkele keren per nacht wakker werd en daardoor de ganse dag stod te geeuwen vind ik dit toch een goed produkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit voedingssuplement het beste werken. Slaap veel beter en het is natuurlijk. Het werkt als een warm glas melk voor het slapen gaan. De tryptofaan die in melk aanwezig is, zit in deze capsule maar dan veel sterker, ook de combinatie passiebloem en vitamine B maakt dit product compleet. SUPER.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een half uur voor het slapen gaan met een beetje voeding is ideaal voor een goede nachtrust voornamelijk inslapen is belangrijk. Het werkt.Het is een aanrader voor iemand dat wil rustig in slaap vallen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bevat l-tryptofaan, een voedingssupplement dat zou helpen om rustiger te worden. L-Tryptofaan is noodzakelijk in de hersenen voor de aanmaak van serotonine. Dit zorgt voor een gezonde slaap en een stimulering van de hormoonhuishouding. Je mag het wel niet te lang gebruiken, enkel in periodes van stress, vermoeidheid of depressie.

Be-Life Relax Night kopen

Je kan Be-Life Relax Night van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Zenuwstelsel of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress