€ 11,00
€ 9,90
Bespaar 10% (€ 1,10)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Omega 3

Het woord "vet" heeft een negatieve bijklank en wordt automatisch geassocieerd met overgewicht en hart-en vaatziekten. Toch hebben we vette, e, vetzuren nodig. Zelfs de versmade verzadigde vetzuren zijn niet zo slecht als men vroeger dacht. Behalve transvetzuren zijn er eigenlijk geen "slechte vetten". Het is vooral belangrijk dat we bepaalde vetten niet teveel of te weinig hebben en dat er een juiste balans is tussen de vetzuren onderling. Een aantal vetzuren is essentieel, dat wil zeggen dat we moeten zorgen om ze voldoende via de voeding binnen te krijgen om gezond te blijven.

Essentiële vetzuren en de stoffen die eruit gemaakt worden regelen een heel aantal belangrijke lichaamsfuncties. Het zijn een soort hormonen of signaalstoffen. Een verstoord vetzuurmetabolisme ligt aan de basis van zowat alle ziektebeelden.

Indicatie

EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart
DHA draagt bij tot een goede werking van de hersenen.

Gebruik van Be-Life Omega 3

1-2 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Omega 3

Omega 3* min. 35%:
Visolie 500mg
Vitmaine E (natuurlijke)  8mg
Be-Life Omega 3 90 capsules
€ 11,00
€ 9,90

Laatste reviews en ervaringen met Be-life omega 3

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze capsules nu al enkele weken... ik heb het gevoel dat deze erg nuttig zijn als aanvulling op een normale en gezonde levensstijl! Ik blijf deze voorlopig nemen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Be-Life Omega 3 zijn zeer doeltreffend. Ik doe sinds 3 weken een kuur van 3 tabletten elke avond en ik heb een onbetwistbaar welzijn hervonden. Kwaliteitsproduct.

Be-Life Omega 3 kopen

Je kan Be-Life Omega 3 van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Bloedsomloop of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine E