Be-Life Magnesium 500** 180 capsules

€ 23,00
€ 20,70
Bespaar 10% (€ 2,30)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Magnesium 500**

Mineralen spelen een belangrijke rol in bijna alle stofwisselingsprocessen in het lichaam. Het lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken, dus moeten we steeds zorgen dat we voldoende mineralen halen uit onze voeding.
De moderne landbouw en voedingstechnologie zorgen echter voor grote verschuivingen in het mineralengehalte in onze voending. Het gevolg hiervan is dat we steeds meer tekort gaan hebben van bepaalde mineralen.
Tekort ervan kan heel wat processen in de war sturen.
Zo zijn mineralen bouwstoffen voor botten en tanden, starters van een groot aantal enzymprecessen en regelaars voor evenwicht, hoeveelheid en samenstelling van lichaamsvloeistoffen.
Daarom is het raadzaam om ons evenwicht te hersstellen met mineralen die een optimale natuurlijke biobeschikbaarheid hebben.
Alle mineralen van Be-Life zijn gebonden aan een drager die doorslaggevend is voor een goede opname in het organisme en voor een synergetische werking met zouten.
De fysiologische dragers van Be-Life passen in een uniek concept dat een optimale opname in het organisme garaneert.
Daaraan werkt Be-Life al meer dan 30 jaar!

Indicatie

Magnesium draagt bij tot energie productie, tot de goede werking van het zenuwstelsel en de spieren.

Gebruik van Be-Life Magnesium 500**

1-3 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Magnesium 500**

Magnesium bisglyciaat 500 mg
Be-Life Magnesium 500** 180 capsules
€ 23,00
€ 20,70

Laatste reviews en ervaringen met Be-life magnesium 500**

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed werkende magnesiumpillen. Neem deze voor het slapengaan en na spiertraining. Helpt heel goed om spierpijn te voorkomen en om rustig te zijn. Deze bevat niet het goedkope magnesiumoxide. Vaak zie je dure merken van de apotheek die magnesiumoxide bevatten wat eigenlijk een slecht opneembare vorm is en het lichaam kan magnesiumoxide moeilijk opnemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb gekozen voor dit Be-life magnesium omdat dit middel omdat deze samenstelling van magnesium zéér goed door het lichaam opgenomen wordt. Ik gebruik het voor extra boost aan energie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij persoonlijk maakt magnesium wel duidelijk een verschil, zowel in energie, vermoeidheid verdwijnt. Ik neem deze reeds een paar maand en raad ik iedereen aan die met een dipje zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Be-Life Magnesium 500 Minerals : ik neem deze capsules in combinatie met Supradyn Vital 50+ en calcium capsules. Natrium gewoon een kleine dosis zout. Ideaal als aanvulling voor een proteïne dieet. Bedoeling is natuurlijk vitaal en vooral ook gezond te blijven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vermits onze voeding minder en minder magnesium bevat vind ik het zinvol om dagelijks mijn dosis magnesium via voedingssupplementen te verkrijgen. Magnesium is voor de spieren en het hart belangrijk en ik voel het heel vlug als ik tekorten heb. En Be- life magnesium helpt me de tekorten te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het product bevordert een goede spierwerking en bij een inname op regelmatige basis geeft dit goede resultaten. Enige nadeel is dat het vrij groot is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  - Goed voedingssuplement. - Het werkt goed tegen spierkrampen en vermoeidheid. - Ik heb voldoende met 1 capsule per dag. - Zeer goede service en naverkoop van Farmaline
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules zijn vrij laag gedoseerd. Als je er drie inneemt dan kom je nog maar aan 40% van de aanbevolen dagdosis. niet voldoende om krampen in de kuiten te voorkomen 's nachts.

Be-Life Magnesium 500** kopen

Je kan Be-Life Magnesium 500** van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Sport, Spierfunctie of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten