Be-Life K Complex 60 capsules

€ 13,20
€ 11,88
Bespaar 10% (€ 1,32)

Omschrijving van Be-Life K Complex

Mineralen spelen een belangrijke rol in bijna alle stofwisselingsprocessen in het lichaam. Het lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken, dus moeten we steeds zorgen dat we voldoende mineralen halen uit onze voeding.
De moderne landbouw en voedingstechnologie zorgen echter voor grote verschuivingen in het mineralengehalte in onze voeding. Het gevolg hiervan is dat we steeds meer tekort gaan hebben van bepaalde mineralen.
Tekort ervan kan heel wat processen in de war sturen.
Zo zijn mineralen bouwstoffen voor botten en tanden, starters van een groot aantal enzymprecessen en regelaars voor evenwicht, hoeveelheid en samenstelling van lichaamsvloeistoffen.
Daarom is het raadzaam om ons evenwicht te hersstellen met mineralen die een optimale natuurlijke biobeschikbaarheid hebben.
Alle mineralen van Be-Life zijn gebonden aan een drager die doorslaggevend is voor een goede opname in het organisme en voor een synergetische werking met zouten.
De fysiologische dragers van Be-Life passen in een uniek concept dat een optimale opname in het organisme garaneert.
Daaraan werkt Be-Life al meer dan 30 jaar!

Indicatie

Kalium draagt bij tot de goede werking van de spieren

Gebruik van Be-Life K Complex

1-6 capsules per dag max

Ingrediënten Be-Life K Complex

Kalium citraat 300 mg
L-Taurine 100 mg
Be-Life K Complex 60 capsules
€ 13,20
€ 11,88

Laatste reviews en ervaringen met Be-life k complex

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    très bon produit, facile à prendre mon taux de potassium remonte.. Dommage qu'il n'existe pas en plus grand conditionnement TRès bon complément alimentaire recommandé par des spécialistes

Be-Life K Complex kopen

Je kan Be-Life K Complex van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Sport, Spierfunctie of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten